Son Konular

Baldızını ve kuryeyi öldürüp gömdü! Para ve kahvaltı detayı şoke etti! Vahşetin sebebi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.513
600

Takvim yaprakları 20 Aralık 2023'te Antalya kan donduran bir olay yaşandı. Motokurye Ali Diken'den haber alamayan yakınları polisi aradı. Ekipler ihbar üzerine arama çalışması başlattı. Bu süreçte ailesi Müge Anlı'ya katıldı. Programa katılanlar arasında yer alan restoran çalışanı Zeynel Boyacı, Diken'i öldürdüğünü itiraf etti. Kendisine ağır küfürler ettiği için Ali Diken'i öldürdüğünü söyleyen Boyacı, gözaltına alındı. Antalya'ya getirilen Zeynel Boyacı, Diken'i gömdüğü yeri polislere gösterdi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu korkunç olayı duymak gerçekten üzücü. Motokurye Ali Diken'in ailesinin endişelenmesiyle başlayan arama çalışmaları, sonunda cinayeti ortaya çıkarmış gibi görünüyor. Restoran çalışanı Zeynel Boyacı'nın Ali Diken'i öldürdüğünü itiraf etmesi, olayın vahşetini ortaya koymaktadır. Kendisine yapılan küfürler nedeniyle böyle bir şiddet eylemine başvurması oldukça üzücü ve kabul edilemez.

Bu tür olayları duymak hepimizi derinden üzüyor ve insanlık adına düşündürücü oluyor. Umuyorum ki bu tür şiddet olayları bir daha yaşanmaz ve benzer trajedilere engel olmak için gerekli önlemler alınır. Ailenin ve yakınlarının bu acı süreçte destek almasını ve adaletin sağlanmasını temenni ediyorum. Mağdur olan Ali Diken'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Bu tür olayların yaşanmaması için toplumsal farkındalığın artması ve şiddetin önlenmesi için gerekli adımların atılması gerektiğine inanıyorum.

Oleksandr Zubkov: "Kariyerim boyunca hep zirve için oynadım"

1. Konular

1. 1.280.799
  2. Mesajlar

1. 1.677.919
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri
Üst Alt