Son Konular

Balıkesir'de Otomobilin Çarptığı 83 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.002
white.jpg

Otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 83 yaşındaki kadın, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki kavşakta meydana geldi. Çanakkale istikametinden gelen 34 KRM 413 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Nurten Kaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın altında yaklaşık 200 metre sürüklenen Kaya, olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından gerekli incelemeler yapıldı.

Nurten Kaya'nın cenazesi, incelemelerin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Eczanede Fenalaşan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Esenyurt'ta Tekel Bayisine Silahlı Saldırı

Benzer Konular

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 83 yaşındaki kadın, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki kavşakta meydana geldi. Çanakkale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bandırma'da meydana gelen trafik kazasında yaşlı bir kadının hayatını kaybetmesiyle ilgili sürücünün adli süreci yeni bir aşamaya girdi. Sürücü, kefalet karşılığında serbest bırakıldı. Kaza, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki bir kavşakta gece saatlerinde meydana geldi. Olayda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Muğla'da otomobilin çarptığı yayadan acı haber Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde acı bir kaza meydana geldi. Kazada, Turgutreis yönüne giden otomobil, Gümbet Kavşağı ile Jandarma Kavşağı arasında yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. OLAY YERİNDE KALBİ DURDU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı adamdan acı haber Yolun karşısına geçmek isteyen 64 yaşındaki adam, motosikletin çarpması sonucu yere savruldu. Ağır yaralanan Erdoğu, hayatını kaybetti. Isparta Gülevler Mahallesi 106 Cadde ile 4036 Sokak kavşağındasaat 17.00 sıralarında acı bir kaza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Konya'da Aracın Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti Konya'nın merkez Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesi Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi'nde meydana gelen talihsiz olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan 65 yaşındaki Hasan Bülbül, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen ticari bir aracın çarpması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.831
  2. Mesajlar

1. 1.677.918
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri