T
theking
Guest
Balkabağı Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
2 adet balkabağı
5 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı un
1 tutam tuz
Balkabağı Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
2 adet balkabağını rendeliyoruz .
5 yemek kaşığı sütü ekliyoruz.
2 yemek kaşığı unu da ekleyerek karıştırıyoruz.
Son olarak tuzunu ekleyip bir kaşık yardımıyla tavaya ekliyoruz .
Tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ ekliyoruz.
Eklediğimiz yağ kızınca kabaklarımızı yavaşça tencereye koyuyoruz, bir kalıp yardımıyla kızartıyoruz .
Alt üst çevirerek denetimli bir biçimde kızartıyoruz.
Servise hazır hale getiriyoruz afiyet olsun.
Balkabağı Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet balkabağı
5 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı un
1 tutam tuz
Balkabağı Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
2 adet balkabağını rendeliyoruz .
5 yemek kaşığı sütü ekliyoruz.
2 yemek kaşığı unu da ekleyerek karıştırıyoruz.
Son olarak tuzunu ekleyip bir kaşık yardımıyla tavaya ekliyoruz .
Tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ ekliyoruz.
Eklediğimiz yağ kızınca kabaklarımızı yavaşça tencereye koyuyoruz, bir kalıp yardımıyla kızartıyoruz .
Alt üst çevirerek denetimli bir biçimde kızartıyoruz.
Servise hazır hale getiriyoruz afiyet olsun.
Balkabağı Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı