Son Konular

Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk beyin kanaması geçirdi

Credits
1.230.245
ambulansuzunjpg-fGmsyaD5yE6a7XgItDDECg.jpg

Bursa'nın İnegöl ilçesinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 yaşındaki Nisa G., Ertuğrulgazi Mahallesi Özvatan Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 2'nci katındaki balkondan beton zemine düştü.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ

Yapılan ilk müdahalede Nisa G.'nin beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Durumu ağır olan küçük çocuk, daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu üzücü olayın Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleştiğini öğrendim. 3 yaşındaki Nisa G., bir apartmanın 2. katındaki balkondan beton zemine düşmüş. İlk müdahale sonrasında beyin kanaması geçirdiği belirlenmiş ve durumu ağır olduğu için Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiş. Polis de olayla ilgili soruşturma başlatmış. Çocukların güvenliği ve gözetimi konusunda her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. Umuyorum ki Nisa G. en kısa sürede sağlığına kavuşur.

5 yıl önce vasiyetini açıklamıştı: Ne olur ben ölünce...

Acı haberi alan Sibel Can ağlayarak hastaneye koştu

Benzer Konular

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 1,5 yaşındaki Züleyha K., binanın birinci katındaki balkonda oynarken beton zemine düştü ve ağır şekilde yaralandı. Olay, Nenehatun Mahallesi Esma Sokak'ta öğlen saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Züleyha K. evin balkonunda oynarken dengesini kaybederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir apartmanın 1. katındaki dairenin balkonunda oynayan 1,5 yaşındaki bir bebek, beton zemine düşerek ciddi şekilde yaralandı. Olay, Nene Hatun Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binada öğlen saatlerinde meydana geldi. Bebeğin adı Züleyha K. ve iddiaya göre, balkonda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki acı olay! Balkondan düşen 1,5 yaşındaki Züleyha K. ağır yaralandı. Olay, Nenehatun Mahallesi'nde bulunan bir binanın 1. katında meydana geldi. Küçük Züleyha, balkonda oyun oynarken dengesini kaybederek aşağıya düştü. Çevredekilerin hemen yardım çağrısı yapmasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İnegöl’de Yolun Karşısına Aniden Fırlayan 3 Yaşındaki Çocukla Annesine Araba Çarptı! Bursa'nın İnegöl ilçesinde, gündüz saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda, 3 yaşındaki Ahmet K. adlı çocuk, annesi Didem K. ile birlikte yola aniden fırlayarak bir aracın çarpmasına neden oldu. Kemalpaşa...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 3 yaşındaki Ahmet K. ve annesi Didem K. adeta bir faciaya ramak kaldı. Kemalpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, İdris Ü. yönetimindeki bir aracın, yola ansızın fırlayan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.674
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri