haberci
Efsanevi Üye

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 1,5 yaşındaki Züleyha K., binanın birinci katındaki balkonda oynarken beton zemine düştü ve ağır şekilde yaralandı. Olay, Nenehatun Mahallesi Esma Sokak'ta öğlen saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Züleyha K. evin balkonunda oynarken dengesini kaybederek aşağıya düştü. Çevredekilerin hemen yardım çağrısı yapmasıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen Züleyha K., Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulansla kaldırıldı. Bebeğin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Darıca'da Züleyha K. Adlı 1,5 yaşındaki çocuk, aşağıya düşmesi sonucu ciddi şekilde yaralandı. Nenehatun Mahallesi Esma Sokak'taki bir binanın birinci katında meydana gelen olayda, minik Züleyha beton zemine çakıldı. Şans eseri olayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Acil müdahalesi yapılan Züleyha, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Bebeğin yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir bebek, binanın birinci katındaki balkondan beton zemine düşerek ağır yaralandı. Nenehatun Mahallesi Esma Sokak'ta meydana gelen olayda, 1,5 yaşındaki Züleyha K. isimli çocuk, evin balkonunda oynarken dengesini kaybedip düştü. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Züleyha'ya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Bebeğin durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.