- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.021
- Meslek
- Webmaster
Banka kartım çalındı ne yapmalıyım?
Kartın kaybolduğunu fark ettiğiniz anda bankayı aramalısınız. Bankaların çoğunluğu, kayıp-çalıntı bildiriminin öncesinde son 24 saatte yapılmış olan alışverişler için müşteriyi sorumlu tutmaktadır. Fakat bu durum, yine de bankanın inisiyatifindedir, siz elinizden geldiğinde çabuk onlara ulaşıp, kayıp ihbarı yapın.
Banka kartı bilgileri çalınırsa ne olur?
Eğer ilgili durum bankanın güvenlik eksiklerinden dolayı gerçekleşmişse tüketici mahkemesine başvurarak bankanın bilginiz dışındaki harcamaları karşılamasını talep edebiliyorsunuz. Diğer yandan kartınızı zaten şifreli şekilde kullanıyorsanız sorumluluk genellikle size ait oluyor.
Garanti maaş kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Garanti maaş kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Kartınızın kaybolduğunu veya çalındığını fark ettiğinizde Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi 444 0 333'ü arayarak kartınızın kapatılıp yenilenmesini talep edin.
Ziraat kartımı kaybettim nasıl iptal edebilirim?
Bankkart'ım çalındı/kayboldu ne yapmalıyım? En kısa sürede 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Kartınızın çalındığını/kaybolduğunu haber vermeniz durumunda kartınız iptal edilecek ve talep etmeniz halinde yenisi adresinize gönderilecektir.
Banka kartı nasıl iptal edilir?
Bankanızın çağrı merkezini arayarak durumu anlatabilirsiniz. Müşteri temsilcisi size güvenlik adına birkaç soru sorduktan sonra bu işlemi tamamlar. Böylelikle kartınız kullanıma kapatılır ve tüm bilgileriniz sıfırlanır.
Garanti Kart yenileme nasıl yapılır?
Garanti Kart yenileme nasıl yapılır?
Kredi kartınızın kırılması durumunda Garanti BBVA Şubeleri'nden yada Müşteri İletişim Merkezi / 444 0 333'ü arayarak kartınızın yenilenmesini talep edebilirsiniz.
Ziraat hesap kartı kayboldu ne yapmalıyım?
Ziraat Bankası kayıp kart kaç günde gelir?
En fazla 15 iş günü içerisinde kartınız elinize ulaşır ve böylelikle kullanım sağlamanız mümkün olur.
Kart nasıl iptal edilir?
Kart nasıl iptal edilir?