Banu Küçükel kimdir?
1971 tarihinde Almanya Bremen’de doğdu. 1992 yılından bu yana Güven Hastanesi’nin çeşitli bölümlerinde aktif rol oynayan Banu Küçükel, hali hazırda Güven Hastanesi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Güven Çayyolu Sağlık Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.Ankara Güven Hastanesi ne zaman açıldı?
Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1973 yılında kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor.Güven Hastanesi SSK anlaşması var mi?
SGK sözleşmesini şu ana kadar iptal etmeyen Güven Hastanesi, Memorial Hastanesi, Kent Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi ve Alman Hastanesi ise kararsızlığını koruyor.
Dr Ahmet Küçükel kimdir?
20 Eylül 2009), Türk siyasetçidir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Almanya’da Genel ve Damar Cerrahi İhtisası yapmıştır. Almanya Epindorf Üniversitesi Öğretim Üyeliği, Bursa Tıp Fakültesi Öğretim Üyeliği, Büyük Türkiye Partisi ve Doğru Yol Partisi Kurucu Üyeliği, TBMM XVIII. ve XIX.
Ankara Güven Hastanesi Müdürü kim?
Güven HastanesiSorgun Güven Hastanesi kapandı mı?
Özel Sorgun Güven Hastanesi kapanmış olup sağlık alanındaki faaliyetlerine son vermiştir.Güven Hastanesi Başhekimi kim?
Nadire Yeşim Çetinkaya Şardan | Güven Hastanesi.
Ankara Guven Hastanesi kimin?
Ahmet Küçükel ve Dr. Aysun Küçükel tarafından kurulmuş özel hastanedir. Ankara’nın ikinci özel hastanesidir. 2016 yılı itibariye 48 bölüm, yaklaşık 150 doktor ile hizmet vermektedir.
20 Eylül 2009Ahmet Küçükel / Ölüm tarihi ve yeri
Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Tıbbi Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Çocuk Onkoloji ve Kemik İliği Nakli bölümlerinde SGK anlaşması bulunan Memorial Ankara Hastanesi’nde; tüm branşlarda TBMM, yabancı ülkelerin elçilik ve temsilcilikleri, yerli-yabancı sigorta şirketleri ve bankalarla anlaşmalı olarak hizmet …
Nüket Küçükel nereli?
Nüket Küçükel Ezberci 1968 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Liseyi TED Ankara Koleji tamamlayarak 1986 yılında buradan mezun oldu. Üniversite eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü tamamladı. İyi derecede İngilizce ve İspanyolca biliyor.
Ankara Güven Hastanesi Başhekimi kim?