"Barış Telli'nin Sıra Dışı Balayı Macerası: Düğünden Kampta Romantizm!"

Kahramankazan'da Kaybolan Sürücü İçin Arama Çabaları Devam Ediyor

2025'te CTE tayin takvimi ne zaman?

Credits
1.259.606
dugunden-kampa-baris-telli-balayini-milli-takim-18770896_652_amp.jpg

Kırşehir'de Ampute Futbol Milli Takımı kampında yer alan Barış Telli, düğününden sadece bir gün sonra kampa katılarak büyük bir fedakarlık örneği sergiledi.

Telli, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım formasını giymenin kendisi için her zaman öncelikli olduğunu belirterek, "Ay-yıldızlı bayrağımız her zaman en önemli simgemizdir. Düğünümüzü yaptık ve 24 saat geçmeden kampa davet edildim. Şu anda 20 erkekle 'balayı' yaşıyorum. Önemli bir şampiyonaya hazırlanıyoruz. Avrupa ve dünya şampiyonuyuz ve bu kez de iyi bir derece elde edip kupayla dönmek istiyoruz. Bayrağımızı gururla temsil etmek istiyoruz. Milli takım için her şeyden önce milli dava gelir. Eşim de benim burada olmamı destekliyor. Onun da milli duyguları benimle aynı şekilde güçlü" dedi.

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz ise, Barış'ın milli duygularıyla hareket ederek kampta yer aldığını vurgulayarak, "Ampute Milli Takımı, Kırşehir kampında hem fiziksel hem de taktiksel anlamda şampiyonaya hazırlanıyor. Oyuncuların motivasyonu ve fedakarlığı, takıma olan inançlarını bir kez daha kanıtlıyor. Benim görev yaptığım dönemde 'Ben çağırsam da gelme' derdim. Aynı şeyi Barış'a da söyledim ama o milli duygularını öne çıkararak gelmeyi tercih etti. Büyük bir özveri örneği sergiledi" şeklinde konuştu.

Kahramankazan'da Kaybolan Sürücü İçin Arama Çabaları Devam Ediyor

2025'te CTE tayin takvimi ne zaman?

1. Konular

1. 1.282.918
  2. Mesajlar

1. 1.683.968
  3. Kullanıcılar

1. 32.247
  4. Son üye

Geri
Üst Alt