Son Konular

Barsan Global Lojistik kac tiri var?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Barsan Global Lojistik kaç tırı var?

2012'DEN BERİ 1.350 KAMYON Barsan Global Lojistik bir kez daha filosunu büyütürken tercihini Mercedes-Benz'den yana kullandı.

Barsan Ne fabrikası?

1982'den bu yana entegre lojistik hizmeti sunan Barsan Global Lojistik A.Ş ( BGL ), hızla değişen ve gelişen lojistik dünyasının gereklerini önceden tespit ederek ve bu gelişmelere göre sürekli olarak kendisini geliştirip yeniden yapılandırarak, uluslararası standartlarda bir "Global Lojistik" şirketi haline gelmiştir.
Barsan ın sahibi kim?
Barsan Global Lojistik'in Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ; "1982 yılında Kamil Barlın tarafından kurulan Barsan Global Lojistik entegre lojistik hizmetini küresel ölçekte karşılayan global bir dünya şirketi olup, 29 ülke 65 lojistik merkezinde hizmet vermektedir.

Barsan nereli?

1982 yılında Kamil Barlın tarafından İstanbul Karaköy'de gümrük müşavirlik firması olarak kurulan Barsan, bugün 50 ülkede 100'den fazla lojistik merkeziyle ABD'den Çin'e, Avrupa'dan Asya'ya çok geniş bir coğrafyada entegre lojistik hizmet veren bir dünya markası.

BGL lojistik sahibi kimdir?

Bugün halen Kamil Barlın' ın sahip olduğu BGL ; Yurt içinde 19 Bölge Direktörlüğü; Yurt dışında 17 ülke ve 35 farklı Lokasyonda dev operasyon gücü ile hizmet vermeye devam ediyor.
Barsan lojistik hangi ülkelerde var?
8 ülkede 10 lojistik merkezimizle hizmet veriyoruz.

Asım barlın kimdir?

1950 yılı Denizli doğumludur. İlk orta ve lise öğrenimini Denizli' de tamamladıktan sonra 1978 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisinden mezun olmuştur. 1973 yılında Gümrük Müşavir Yardımcısı, 1978 yılında da Gümrük Müşaviri sıfat ve yetkisini almıştır. 1978 yılında Solmaz Gümrükleme'yi kurmuştur.

Kamil Barlı nereli?

Kamil Glik
Barsan kimdir?

Lojistik nedir ne işe yarar?

Lojistik; bir ürünün ticari anlamda müşteri şirket ya da kuruluşların isteği üzerine üretim noktasından alınarak tüketim noktasına aktarılmasına ve bu süreç içerisinde meydana gelen tüm etkinliklere verilen isimdir. Bu durumda lojistik elemanları sureci takip ederek, sürecin daha sağlıklı işlemesini sağlar.

Solmaz Lojistik sahibi kim?

Solmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Dış Ticaret ve Gümrük Birliği Çalışma Grubu Başkanı Asım BARLIN.

Anuflex krem nedir?

PTT hesap acmak icin ne gerekli?

1. Konular

1. 1.280.724
  2. Mesajlar

1. 1.677.516
  3. Kullanıcılar

1. 31.686
  4. Son üye

Geri
Üst Alt