Son Konular

Başakşehir'de Elektrik Kesintisi! Ne Zaman Çözülecek? - 26 Haziran Güncel!

Credits
1.230.245
istanbul-basaksehir-elektrik-kesintisi-26-18789037_6541_amp.jpg

İstanbul'da Elektrik Kesintileri Devam Ediyor

İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşanan elektrik kesintileri, BEDAŞ'ın açıkladığı program dahilinde devam ediyor. Bu kesintilerden biri de Başakşehir ilçesinde yaşanacak. 26 Haziran tarihinde, Başakşehir'in Şahintepe ve Başak mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Bakım çalışmaları ve havai hat bakımı sebebiyle, 09:00 - 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Aynı gün, Başakşehir'in Kartal, Kurban, Türker ve Şirin sokaklarında da elektrik kesintisi olacak. Bu kez ise yatırım ve dönüşüm çalışmaları nedeniyle, 09:00 - 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ, iş sağlığı ve güvenliğini ön planda tutarak, elektrik kesintilerini planlı bir şekilde gerçekleştirecek. İstanbul genelindeki elektrik kesintileri hakkında detaylı bilgi için takipte kalın.

Traktör Kazasında Ölüm: 78 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

CIA'dan flaş açıklama: İran'ın nükleer programı büyük darbe aldı!

Benzer Konular

Esenyurt'ta Elektrik Kesintisi Yaşanacak İstanbul'da elektrik kesintileri devam ediyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ), 26 Haziran tarihinde Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde planlı bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapacak. Akçaburgaz ve Adnan Kahveci mahallelerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İstanbul'un Elektrik Kesintileri BEDAŞ Tarafından Duyuruldu! İstanbul'da yaşayanlar için elektrik kesintileri pek çok ilçeyi etkilemeye devam ediyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ), 24 Haziran'da planlanan kesintileri açıkladı. Peki, hangi ilçeler etkilenecek? Ne zaman elektrikler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak İstanbul'un farklı ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri ile ilgili BEDAŞ elektrik kesintisi listesi inceleniyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran'da İstanbul'un çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bağcılar'da Elektrik Kesintisi Olacak! İstanbul'da elektrik kesintileri araştırılıyor ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran'da İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki, hangi ilçeler etkilenecek ve elektrik ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İstanbul Elektrik Kesintisi Hakkında Son Durum İstanbul'da elektrik kesintileri için BEDAŞ'ın yayınladığı elektrik arıza ve kesinti listesi inceleniyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 14 Ağustos'ta İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.651
  3. Kullanıcılar

1. 31.777
  4. Son üye

Geri