Son Konular

Başkan Erdoğan'dan TEKNOFEST daveti: Yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağım

Credits
1.248.585
Başkan Erdoğan'dan TEKNOFEST daveti: Yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağım

Başkan Erdoğan, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katılmak üzere yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağını belirterek, "Tüm İstanbullu hemşehrilerimi, tüm vatandaşlarımı bu gurur ve heyecanı birlikte yaşamak için #TEKNOFEST'i ziyaret etmeye davet ediyorum." dedi.

1089

980x136.png

HaberlerGündem HaberleriBaşkan Erdoğan'dan TEKNOFEST daveti: Yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağımGiriş Tarihi: 18.9.202521:09Son Güncelleme: 18.9.202521:24Başkan Erdoğan'dan TEKNOFEST daveti: Yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağımBaşkan Erdoğan, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katılmak üzere yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağını belirterek, "Tüm İstanbullu hemşehrilerimi, tüm vatandaşlarımı bu gurur ve heyecanı birlikte yaşamak için #TEKNOFEST'i ziyaret etmeye davet ediyorum." dedi.Başkan Recep Tayyip Erdoğan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Yarın dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2025'e katılmak üzere Atatürk Havalimanı'nda olacağım. Başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm İstanbullu hemşehrilerimi, tüm vatandaşlarımı bu gurur ve heyecanı birlikte yaşamak için TEKNOFEST'i ziyaret etmeye davet ediyorum."

Yarın dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali#TEKNOFEST2025'e katılmak üzere Atatürk Havalimanı'nda olacağım.Başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm İstanbullu hemşehrilerimi, tüm vatandaşlarımı bu gurur ve heyecanı birlikte yaşamak için#TEKNOFEST'i ziyaret…pic.twitter.com/Z7kJ1a2MfW

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan)September 18, 2025

1. Konular

1. 1.282.188
  2. Mesajlar

1. 1.681.708
  3. Kullanıcılar

1. 31.998
  4. Son üye

Geri
Üst Alt