Son Konular

Başmakçı'da mezuniyet töreni yapıldı

Credits
1.230.245
basmakci-da-mezuniyet-toreni-yapildi-18755894_amp.jpg

Başmakçı ilçesinde Şehit Hakan Köroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Başmakçı Kaymakamı Bilal Çelik, okul bahçesindeki mezuniyet töreninde, "Bugün burada sadece bir okuldan mezun olmuyorsunuz, aynı zamanda hayat yolculuğunuzda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Sizlerden beklentimiz, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmanızdır." ifadesini kullandı.

Öğrenciler, törende çeşitli gösteriler sundu. Törenin sonunda öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Filiz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören sonunda öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edilirken, Kaymakam Çelik öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Filiz ise öğrencilere eğitim hayatlarında gösterdikleri başarıdan dolayı tebriklerini iletti.

Veliler de törende duygusal anlar yaşarken, çocuklarının bu önemli gününde yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin emeklerinin karşılığını aldıkları ve yeni bir sayfa açarak geleceğe umutla bakmalarıyla sona erdi. Öğrencilere hayatlarında başarılar dilerken, mezuniyetleri kutlanması için gelen konuklar da törenden ayrıldılar.

Bakan Bayraktar: Doğal Gaz Arz Güvenliği Sorunu Yok

Watsons Türkiye, ikinci sürdürülebilirlik raporunu yayımladı

Benzer Konular

Kars'ta KAÜ Öğrencileri Coşkulu Bir Mezuniyet Töreni Gerçekleştirdi Kars'ın tarihi Kafkas Üniversitesi'nde (KAÜ) Dede Korkut Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı. Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, başarılı 314 öğrenci mezuniyet sevincini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ), 2024-2025 eğitim yılı mezuniyet töreni için Yalnızbağ Yerleşkesi'nde bir araya geldi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başladı. EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, törende yaptığı konuşmada üniversitenin ulusal ve uluslararası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 53. Dönem Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı Diyarbakır'ın ev sahipliği yaptığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2024-2025 Akademik Yılı mezuniyet töreni ile öğrencilerine veda etti. Tören, renkli görüntülere sahne oldu ve öğrencilerin kep atmasıyla coşkulu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Tıp Fakültesi mezuniyet töreni, öğrencilerin Filistin'e destek gösterisiyle renklendi. Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende 63 başarılı öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Törende, KAEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, İsrail'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Kafkas Üniversitesi öğrencileri, Türkiye ve Filistin bayraklarıyla donanmış, "Zulme karşı durmak mazluma destek olmaktır, zalime ortak olmaktan kaçınmalıyız" mesajını taşıyan bir pankart eşliğinde mezuniyet törenine katıldılar. Sarıkamış Spor Bilimleri Fakültesi, Sarıkamış Turizm Fakültesi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.744
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri