Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Batman’da alacak-verecek kavgasında kan döküldü

Adana'da boş arazi çöplüğe döndü

8 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 8 tutuklama

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Batman'da alacak-verecek kavgasında kan döküldü

Batman'da bir diş deposunda, iddiaya göre alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Murat İnsel (28) ve Salih İnsel (23) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

6911027c9a69a439__w1200xh675.jpg

6911027f29872119__w1200xh675.jpg

İddiaya göre, iş yerinde bulunan iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü.

Tabancaların kullanıldığı kavgada Murat İnsel, Salih İnsel, M.İ. (25), B.İ. (24) ve M.F.Ç. (19) yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Durumu ağır olan Murat İnsel ve Salih İnsel, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Cenazeler, otopsi için hastane morguna götürüldü.

Olayda hafif yaralanan M.F.Ç., tedavisinin ardından gözaltına alınırken, diğer yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.

KAÇAN ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Silahlı kavgaya karıştıkları öne sürülen A.Ç. (42) ve F.Ç. (25) olay yerinden kaçtı. Şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Adana'da boş arazi çöplüğe döndü

8 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 8 tutuklama

1. Konular

1. 1.284.007
  2. Mesajlar

1. 1.687.082
  3. Kullanıcılar

1. 32.588
  4. Son üye

Geri
Üst Alt