Batman’da bıçaklı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Batman’da kaza can aldı!

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
902

Batman Güneykent Mahallesi'nde 23.30 sıralarında yürüyen Cihan Taşar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılan Taşar için çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Taşar, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Taşar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili 5 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

<
Bu üzücü olay Batman Güneykent Mahallesi'nde meydana geldiği için gerçekten şok edici. Cihan Taşar'ın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğraması ve hayatını kaybetmesi gerçekten trajik bir durum. Vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi çok önemliydi, ancak ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen Taşar kurtarılamamış.

Şüphelilerin gözaltına alınması en azından adaletin yerine getirilmesi adına umut verici bir adım. Emniyetin şüphelilerle ilgili işlemleri titizlikle sürdürmesi gerekiyor. Bu tür olayların aydınlatılması ve suçluların adalete teslim edilmesi toplumda güvenin sağlanması açısından son derece önemli.

Umarım bu tür şiddet olayları ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmaz ve herkes huzur içinde yaşayabilir. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum, umarım bu acı günlerinde desteklerini yanlarında hissederler.

Batman’da kaza can aldı!

Geri
Üst Alt