Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Batman'da Kader'in öldüğü kazada motosikletin sürücüsü tutuklandı

Hatay'da kafeye gelenler cam kapıyı fark etmeyerek çarptı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Batman'da Kader'in öldüğü kazada motosikletin sürücüsü tutuklandı

Batman-Siirt çevre yolunda, yolun karşısına geçmek isteyen 25 yaşındaki Kader İlbaş'a çarpıp ölümüne neden olan motosikletin aynı yaştaki sürücüsü M.A.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6911b1b1cf92e953__w1200xh823.jpg

6911b1c20f769397__w1200xh818.jpg

6911b1ea18633878__w1200xh872.jpg

Batman-Siirt çevre yolunda 8 Kasım'da saat 23.00 sıralarında M.A.M. idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Kader İlbaş'a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan İlbaş ile motosikletin sürücüsü M.A.M ve arkasındaki 21 yaşındaki yolcu R.Ş. yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Kader İlbaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

İlbaş'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Tilmerç Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SÜRÜCÜ TEDAVİSİNİN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDI

R.Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, motosikletin sürücü M.A.M. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen sürücü, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Hatay'da kafeye gelenler cam kapıyı fark etmeyerek çarptı

1. Konular

1. 1.284.014
  2. Mesajlar

1. 1.687.102
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri
Üst Alt