Batman’da kaza can aldı!

Boykot paylaşımı yapan fenomen doktor da gözaltına alındı

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
741

Batman-Hasankeyf yolu Urganlı Köyü'nde gerçekleşti. 36 yaşındaki Rıdvan B. yönetimindeki otomobil, Hasankeyf yönünde refüje çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Rıdvan B. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kontrol edilirken, ağır yaralanan Hüseyin Sünger ise ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sünger, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Sünger'in cenazesi, otopsi işlemleri için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

<
Bu üzücü kaza Batman-Hasankeyf yolu Urganlı Köyü'nde meydana gelmiş. 36 yaşındaki Rıdvan B. yönetimindeki otomobil, Hasankeyf yönünde refüje çarpmış. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Rıdvan B. sağlık ekipleri tarafından kontrol edilirken, maalesef ağır yaralanan Hüseyin Sünger ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Hüseyin Sünger kurtarılamamış. Sünger'in cenazesi otopsi işlemleri için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmış. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılmış. Olayın büyük bir üzüntü yarattığı kesin. Baş sağlığı dileriz.

Boykot paylaşımı yapan fenomen doktor da gözaltına alındı

Geri
Üst Alt