Son Konular

Batman'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Mimar Fesih Barut Son Yolculuğuna Uğurlandı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.787
batman-daki-trafik-kazasinda-olen-mimar-barut-18781485_amp.jpg

Batman'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Mimar Fesih Barut Son Yolculuğuna Uğurlandı

Batman'ın Sason ilçesinde meydana gelen acı trafik kazasında vefat eden Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Şube Müdürü olan mimar Fesih Barut'un cenazesi, Diyarbakır'da defnedildi. Kazada yaşamını yitiren Barut'un cenazesi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak ailesine teslim edildi.

Barut'un naaşı Diyarbakır'a getirildikten sonra Yeniköy Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye, Barut'un yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden diğer isimler arasında Batman Müze Müdürü Mehmet Cabir Alper, Sanat Tarihi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Aliye Yılmaz, El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Serdar Akgönül ve Sason Kaymakamlığı'nda görevli şoför Mazlum Yılmaz da bulunmaktaydı. Bu acı olay, bölgede derin üzüntü yaratmıştı.

Nusaybin'de Çıkan Çatışmada 3 Kişi Yaralandı!

Benzer Konular

Batman ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fesih Barut'un son yolculuğu, Diyarbakır'da yapıldı. Sason ilçesinde Mereto Dağı'nda meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden Barut'un cenazesi, Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Diyarbakır'da Toprağa Verilen Şube Müdürü, Kazada Yaşamını Yitirdi Batman'ın Sason ilçesinde bir kilisenin keşfi için yola çıkan ve içinde bilirkişi ekibinin bulunduğu aracın şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden biri olan Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Aliye Yılmaz, Batman'da gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden isimlerden biriydi. Batman Üniversitesi'nde Sanat Tarihi Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan Yılmaz'ın cenazesi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Batman'ın Sason ilçesinde Meryem Ana Kilisesi keşfini yapan bilirkişi ekibini taşıyan aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin ölmeden önceki son fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Batman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yalçın Altunkaynak, "Serdar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Batman'da Adli Keşif Ekibini Taşıyan Araç Kazasında Yaşamını Yitiren Serdar Akgönül, Ankara'da Son Yolculuğuna Uğurlandı Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'ndaki kilisenin idare mahkemesine açılan iptal davası sırasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Batman Üniversitesi El Sanatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  1. Konular

1. 1.281.034
  2. Mesajlar

1. 1.678.324
  3. Kullanıcılar

1. 31.736
  4. Son üye

Geri