T
theking
Guest
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta (1 inin sarısı üstüne sürülecek)
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet kabartma tozu
1,5 yemek kaşığı elma sirkesi
4-4,5 su bardağı un
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığında margarin ile öteki gereçleri karıştırıp yoğuruyoruz.
Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
Hamurlara form verdikten sonra üzerine yumurta sarısını sürüp susam atıyoruz.
Önceden ısıtılmış 170°derece fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta (1 inin sarısı üstüne sürülecek)
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet kabartma tozu
1,5 yemek kaşığı elma sirkesi
4-4,5 su bardağı un
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığında margarin ile öteki gereçleri karıştırıp yoğuruyoruz.
Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
Hamurlara form verdikten sonra üzerine yumurta sarısını sürüp susam atıyoruz.
Önceden ısıtılmış 170°derece fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı