T
theking
Guest
Bazlama Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı ılık su
1 paket instant maya
1 çay bardağı sıvı yağ
1 bardak yoğurt
2 çay kaşığı tuz
5 su bardağı un
Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
ilk olarak ılık su, maya, sıvı yağ, yoğurt ve tuzu yoğurma kabında karıştırın.
Sonra unu azar azar dökerek yoğurun.
Yoğurduğunuz hamurun üzerini örtüp 1 saat mayalandırın.
Mayalanan hamuru 8 modüle bölün ve yuvarlayın.
Unlanmış tezgahta hamuru açın.
Isınmış tavada artlı önlü pişirin.
Yumuşacık bazlamalar servise hazır afiyet olsun.
Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı ılık su
1 paket instant maya
1 çay bardağı sıvı yağ
1 bardak yoğurt
2 çay kaşığı tuz
5 su bardağı un
Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
ilk olarak ılık su, maya, sıvı yağ, yoğurt ve tuzu yoğurma kabında karıştırın.
Sonra unu azar azar dökerek yoğurun.
Yoğurduğunuz hamurun üzerini örtüp 1 saat mayalandırın.
Mayalanan hamuru 8 modüle bölün ve yuvarlayın.
Unlanmış tezgahta hamuru açın.
Isınmış tavada artlı önlü pişirin.
Yumuşacık bazlamalar servise hazır afiyet olsun.
Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı