Modoratör
Efsanevi Üye
Belediye bilgisayar veriyor mu?
Bir çok belediye ihtiyaç sahibi olan öğrencilere bedava bilgisayar ve laptop veriyor. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) çatısı altında toplanan tablet, laptop ve bilgisayar yardımlarının yardımların yanı sıra, bazı belediyeler doğrudan da öğrencilere tabletleri ulaştırıyor.
Ücretsiz tablet başvurusu nereden yapılır?
Milli Eğitim Bakanlığı tablet başvurusu kampanyalarından yararlanmak için Milli Eğitim Bakanlığı resmi sayfasına başvuru yapıldığı gibi eba destek noktalarından tablet öğrencilere ulaştırılacaktır.
Devletten bilgisayar yardımı nasıl alınır?
Devletten bilgisayar yardımı nasıl alınır?
BİLGİSAYARLAR 3 BİN TL DEĞERİNDE Türk Kızılay Mobil Çağrı merkezini "168"i arayarak bağış yapılabiliyor. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu bilgisayar kampanyasında tablet ve bilgisayarların dağıtma kısmını Milli Eğitim Bakanlığı gerçekleştirecek. Kampanyadan toplanan tüm paralar MEB'e aktarılacak.
Kimler tablet başvurusu yapabilir?
Corona virüs nedeniyle uzaktan eğitim modeli ile derslere devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere MEB tarafından ücretsiz tablet verilecek. Bakanlığın '500 bin tablet' projesine başvuru yapılmayacak. İmkansızlık yaşayan ihtiyaç sahibi öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı İl Müdürlükleri tarafından tespit edilecek.
Milli Eğitim Bakanlığı bilgisayar verecek mi?
22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında dağıtımı yapılacak yeni fazda, içinde 25 GB internet paketi bulunan 27 bin 445 tablet bilgisayar daha öğrencilere ulaşıyor. Millî Eğitim Bakanlığı, "Eğitimde Fırsat Adaleti' parolasıyla daha çok öğrenciye ulaşmak için tablet bilgisayarın dağıtımlarını sürdürüyor.
Tablet yardımı nasıl yapılır?
Tablet yardımı nasıl yapılır?
Belediyeler tarafından sağlanan tablet başvurusu için öğrenci adı soyadı, adresi bilgileri, veli bilgileri, okul sınıf bilgilerinin yazılması gerekiyor. İnternet üzerinden sağlanan başvuru formu tamamlandıktan sonra ücretsiz tablet başvuru işlemi gerçekleşiyor.
Ücretsiz tablete nasıl başvurulur?
TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Ücretsiz tabletler, ailenin gelir durumu, öğrencilerin başarısı ve ihtiyaç durumuna göre İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından verilecek. Öğrencilerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek kalmıyor.
Tablet başvurusu icin nereyi Aramali?
Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla ücretsiz tablet almak isteyenler hangi numarayı arayacak sorusunun yanıtı belli oldu. Meb tablet başvurusu için 444 06 32 numaralı telefonu arayarak tablet ihtiyacınız olduğunu iletebilir ve başvurunuz için destek isteyebilirsiniz.
Nakdi yardım için nereye başvurulur?
Nakdi yardım için nereye başvurulur?
Ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçiler için nakdi ücret desteği başvuruları "https://uyg.sgk.gov.tr/IsverenSistemi” internet adresinden işveren tarafından yapılır.
Bedava tablet ve laptop Dağitimi başvurusu nasil yapilir kimler alabilir?
Bu destek kapsamında belediyeye bağışlanan sıfır veya ikinci el bilgisayarlar Belediye tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere ulaştırılıyor. 444 55 22 numarasını arayarak veya Belediyeye direkt olarak başvurabilir, Halkla İlişkiler Saha Birimini arayarak başvuru yapabilirsiniz.