Son Konular

Ben 10 saat kacta baslar?

Iskelet kaslari hangi sinirlerle uyarilir?

Enbrel nereye yapilir?

Modoratör

New member
Credits
0

Ben 10 saat kaçta başlar?

En sevilen çizgi filmlerin ve tüm çizgi film gurmelerinin adresi Cartoon Network, bu hafta sonu Ben 10'in yeni filmi Ben 10: 10.010'u sinema kuşağında çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. 20 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Cartoon Network Sinema Kulübü'nde televizyonda ilk kez yayınlanacak filmin tekrarı ise 21 …

Sürekli dizi yayından kalkıyor mu?

8. sezon ve 261 bölümden sonra, dizi Amerika'da 16 Ocak 2017 tarihinde, Türkiye'deyse 20-21 Haziran 2017 tarihinde 33 dakikalık A Regular Epic Final Battle adlı final bölümünü yayınlayıp sona ermiştir.

Sürekli Dizi saat kaçta başlıyor?

Sürekli Dizi saat kaçta başlıyor?
Gumball, Sürekli Dizi ve Steven Universe yeni sezon bölümleri ile bugün 16:30, 17:00 ve 18:00'da Cartoon Network'te!

Cartoon Network yayından kaldırıldı mı?

Türk medya sektörünün bazı en yetenekli ve yaratıcı insanlarından oluşan TNT Türkiye ekibine hizmetleri için minettarız. Bu zorlu süreçten etkilenen tüm çalışanlara azami desteği sağlayacağız. Cartoon Network ve CNN Türk kanalları her zamanki faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

Ben 10 1010 ne zaman çıkacak?

Ben 10: 10.010 Ben 10 (2016) serisinin 5. sezonundaki 44 dakikalık bir filmidir. 20 Şubat 2021'de Türkiye'de, 27 Şubat 2021'de Avrupa'da yayınlanmıştır.

Ben 10 sineması var mı?

Ben 10 sineması var mı?
Birden fazla animasyon serisine sahip olan Ben 10 çizgi dizisinin yaratıcıları Duncan Rouleau ve Steven T. Seagle tarafından yeni sinema filmi için bir açıklama geldi. Yeni Ben 10 filmi Ben 10 vs. The Universe: The Movie ismini taşıyacak ve serinin orijinal yaratıcılarının imzası bulunacak.

Sürekli dizinin bütün bölümlerini nereden izleyebilirim?

Ücretsiz Sürekli Dizi Videoları İzle | Sürekli Dizi | Cartoon Network. OFF AIR WEB'de Sürekli Dizi'nin 1. ve 2. sezonlarının tüm bölümleri seni bekliyor.

Sürekli Dizi Mordecai hangi hayvan?

Mordecai. Dizideki ana karakteridir. Parkta çalışan 23 yaşında bir mavi alakargadır.

Dino dana hangi kanalda?

Dino dana hangi kanalda?
Dino Dana 🦖 | Aile Buluşması | Devamı minika ÇOCUK'ta – YouTube.

Prenses Sofia hangi kanalda?

Disney JuniorDisney ChannelPrenses Sofia/Kanallar

Clarence neden bitti?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "Clarence" adlı çizgi filmdeki öpüşme diyalogları nedeniyle Cartoon Network'e para cezası kesti.

Yumurcak Tv neden yayından kaldırıldı?

Yumurcak Tv neden yayından kaldırıldı?
Kapanışı Kanal, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL yasası kapsamında 19 Temmuz 2016 tarihinde kapatılmıştır.

Yeni Ben 10 çıkacak mı?

Ben 10: Evrene Karşı, 10 Ekim 2020'de Cartoon Network'te yayınlanan bir filmdir. İlk olarak 19 Şubat 2020'de duyurulmuştur….Ben 10: Evrene Karşı
Ben 10 Versus the Universe: The Movie
Renk | Renkli
Yapım yılı | 2020
Çıkış tarih(ler)i | 10 Ekim 2020
Kanal | Cartoon Network

Ben Gen 10 ne zaman gelecek?

Ben Gen 10, Ben 10 (2016) serisinin 5. sezonundaki 44 dakikalık bir filmdir. 10 Nisan 2021'de Amerika'da, 24 Nisan 2021'de Türkiye'de yayımlanmıştır. Film, serinin 177, 178, 179 ve 180. bölümlerini kapsamaktadır.

Ben 10 The Movie ne zaman?

Ben 10 The Movie ne zaman?
The Universe: The Movie ismini taşıyacak ve serinin orijinal yaratıcılarının imzası bulunacak. Serinin yaratıcıları Duncan Rouleau ve Steven T. Seagle yaptığı açıklamaya göre hala yapım aşamasında olan film için net bir vizyon tarihi verilmemiş olsa bile 2020 yılının sonbahar aylarında vizyona gireceği söylendi.

Ben 10 adlı çizgi filmin yeni filmi "Ben 10: 10.010" 20 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Cartoon Network'te televizyonda ilk kez yayınlanacak. Bu heyecan verici filmi kaçırmamak için saat 10.00'a hazır olmalısınız!

Sürekli Dizi, Gumball, ve Steven Universe gibi çizgi dizilerin yeni sezon bölümleri saat 16:30, 17:00 ve 18:00'da Cartoon Network'te yayınlanmaktadır. Bu saatlerde ekran başında olabilir ve sevdiğiniz dizilerin yeni bölümlerini izleyebilirsiniz.

Ben 10'un yeni sinema filmi "Ben 10 vs. The Universe: The Movie" ismiyle yakında vizyona girecek. Film, serinin orijinal yaratıcılarının imzasını taşıyacak ve oldukça merakla beklenmektedir.

Eğer Ben 10 ve diğer çizgi dizilerle ilgili daha fazla bilgi ve içerik arıyorsanız, Cartoon Network kanalını takip etmeye devam edebilirsiniz. Keyifli seyirler!

Geri
Üst Alt