Son Konular

Ben Fero simdi ne yapiyor?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Ben Fero şimdi ne yapıyor?

Sahne adı Ben Fero ile tanınan rap şarkıcısı Ferhat Yılmaz, oyun yayıncılığı yapacağını sosyal medya hesabında duyurdu.

Ben Fero neden rapi bıraktı?

Ben Fero neden rapi bıraktı?
"DENEMEK İSTEDİĞİM BİRKAÇ FARKLI İŞ VAR" Pandemi döneminde yeni kararlar aldığını dile getiren ünlü rapçi, "Zihinsel mesai de yaptım, kararlar aldım. Denemek istediğim birkaç farklı iş var. Mesela oyunculuk… 'Bir fırsatım var ve deneyip kendimi görsem ne fark eder' diyorum." ifadesinde bulundu.

Ben Fero hangi üniversiteden mezun?

Sabancı ÜniversitesiBen Fero / ÜniversiteSabancı Üniversitesi, 1994 yılında Hacı Ömer Sabancı Vakfı önderliğinde Sabancı topluluğu tarafından kurulma kararı alınmış ve Ekim 1999'da ilk öğrencilerini karşılayarak öğretime başlamış bir vakıf üniversitesidir.Sabancı Üniversitesi, Türkiye'de liberal bilimler tarzı eğitim veren ilk yükseköğretim kurumudur. Vikipedi

Ben Fero neden hapse girdi?

Ben Fero neden hapse girdi?
'Ben Fero' lakaplı rapçi Ferhat Yılmaz hakkında 'şarkı ve kliplerinde gençlere kötü örnek' olduğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Ben Fero nerede oturuyor?

Ferhat Yılmaz sanat dünyasında bilinen adıyla Ben Fero, 1991 yılında Almanya'nın Bonn şehrinde dünyaya geldi. 2009-2014 arasında Sabancı Üniversitesi'nde okuduğum dönemde İstanbul'da beş yıl yaşadı ancak daha sonra İzmir'e döndü.

Ben Fero kimlerdensin klip nerede çekildi?

Ben Fero kimlerdensin klip nerede çekildi?
mahallemiz esmer isimli sanat eserini bize kazandıran inanılmaz trapper. güzelbahçe'de çekilmiş bir klibi var. bir de o hennessy çoktan içilmiş içinde bilimum çay, kola koyulmuş öyle ateş edilmiştir umarım.

Ramço nerede yaşıyor?

Kuzeni Ferhat Alper'in (Feroo) çektiği videoyu Tiktokta tesadüfen paylaşması ile fenomen olan Remzi Kartal (Ramço), Hakkari'nin Yüksekova (Gever) ilçesine bağlı Oremar bölgesindeki Ştaza köyünde yaşıyor.

Gazapizm hangi takımı tutuyor?

Gazapizm hangi takımı tutuyor?
Anıl Murat Acar, fanatik Göztepelidir.

Yener Çevik hangi takımı tutuyor?

Şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor taraftarlarının "yıkıla yıkıla" şarkısıyla sürekli olarak gündeminde bulunan rap sanatçısı Yener Çevik, Trabzonspor taraftarlarının kendisin gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu ve onere olduğunu söyledi.

Ben Fero Türk mü?

Ben Fero Türk mü?
Ben Fero ya da gerçek ismiyle Ferhat Yılmaz (d. 25 Şubat 1991, Bonn, Almanya), Türk rapçi ve söz yazarıdır.

Ben Fero, rap şarkıcısı Ferhat Yılmaz'ın takma adıdır. Son dönemde oyun yayıncılığına odaklanacağını sosyal medya hesabından duyurmuştur. Ben Fero'nun rap müziği bırakma kararının sebebi ise pandemi döneminde yeni kararlar almak istemesi ve farklı iş alanlarını denemek istemesidir.

Ben Fero Sabancı Üniversitesi mezunudur. Sabancı Üniversitesi, 1994 yılında Hacı Ömer Sabancı Vakfı tarafından kurulan ve liberal bilimler tarzı eğitim veren bir vakıf üniversitesidir.

Ben Fero'nun hapse girmesinin sebebi, şarkı ve kliplerinde gençlere kötü örnek olma suçlamalarıdır. Ferhat Yılmaz, Almanya'nın Bonn şehrinde doğmuş olup, Sabancı Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve bir süre İstanbul'da yaşamıştır. Daha sonra İzmir'e dönmüştür.

Ben Fero'nun "Kimlerdensin" klibi, Güzelbahçe'de çekilmiştir. Ramço ise Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Ştaza köyünde yaşamaktadır.

Diğer rapçilerden Gazapizm Göztepe'yi tutarken, Yener Çevik ise Trabzonspor'u desteklemektedir.

Ben Fero, Almanya doğumlu olsa da Türk asıllı bir rapçi ve söz yazarıdır.

Samsung Galaxy A20 nasil bir telefon?

Twitch linki nasil paylasilir?

1. Konular

1. 1.282.405
  2. Mesajlar

1. 1.682.584
  3. Kullanıcılar

1. 32.066
  4. Son üye

Geri
Üst Alt