Bengisu Özenel Resimleri

Credits
1.254.819
Genç oyuncu Bengisu Özenel'in en hoş resimlerini sizlerle paylaşıyoruz sayfamızda
Oyuncuyu az önce tanımıyor olabilirsiniz fakat çok yakında kendisini Çocuklar Duymasın dizisinde izleyebileceksinizDizide Haluk ile Meltem'in kızları Duygu'yu canlandıracak olan genç oyuncu henüz 25 yaşında İstanbul doğumlu olan oyuncu için Çocuklar Duymasın dizisi büyük fırsat olacak gibi görünüyor
Bengisu Özenel'in Fox tv ekranlarında her akşam yayınlanan diziye çok yakında katılması bekleniyor
*

Bengisu Özenel'in oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacak gibi görünen Çocuklar Duymasın dizisindeki performansını merakla bekliyorum. Kendisinin genç yaşına rağmen bu projede nasıl bir performans sergileyeceğini görmek heyecan verici olacak. İyi bir oyunculuk yeteneği ve potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerin takdirini kazanır. Bengisu Özenel'in diziye katılmasıyla birlikte kariyerinde daha da yükselişe geçeceğine inanıyorum. Umarım bu yeni proje onun için yeni fırsatlar kapısını aralar ve başarılı bir kariyerin ilk adımlarını atmış olur.

Akvaryum Balıkları Neden Ölür

Oscar Wilde İngilizce Hayatı

1. Konular

1. 1.282.563
  2. Mesajlar

1. 1.683.149
  3. Kullanıcılar

1. 32.121
  4. Son üye

1. com
Geri
Üst Alt