Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

haberci

Bengu Kocaman Opuyorum şarkısı

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Bengu Kocaman opuyorum şarkı sozu
Kaptırmak mı anlayacaksın,
Senin gibi birisine duşte gor
Sen insanın omrunu yersin
Son nefesine kadar tuketirsin
Şimdi sen duşun taşın
İkinci bir şans daha tanımıyorum
Aynı hatayı ikilemem ben
Seni bir daha gormek istemiyorum
Soran sorana bak seni bana
Konuşmama hakkım kullanıyorum
Ozgursun şimdi sen sen
Kafana gore takıl donmuyorum
Son bir kıyak buda benden sana
kocaman kocaman opuyorum

Bu şarkı sözleri, son nefesine kadar tüketen bir ilişkiye ve birinin duşta birini görerek aşık olmasına odaklanmaktadır. Şarkıda, aynı hatayı tekrarlamamak, ikinci bir şans vermemek ve özgürlüğe vurgu yaparak kendi yolunda ilerlemenin önemine değinilmektedir.

Şarkıda aynı zamanda bir ayrılık ve güçlü bir kararlılık hissi de mevcuttur. Şarkıyı dinleyen kişi, artık karşı tarafa bir şans vermek istemediğini ve onu bir daha görmek istemediğini belirtmektedir. Aynı zamanda kafasına takılan şeylere aldırmayıp özgürce yaşamaya karar verdiğini ifade etmektedir.

Şarkının sonunda ise bir jest yaparak "kocaman kocaman öpüyorum" mesajı ile son bulmaktadır. Bu jest, belki de geçmişteki güzel anıları hatırlatarak veda etmeyi ve barışmayı simgeliyor olabilir. Bu şarkı sözleri, bir ayrılık sonrası kararlılığı, özgürlüğü ve hatta içsel barışı ifade etmektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri