Son Konular

Benim adim yara kim oldurdu?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.080
Meslek
Webmaster

Benim adım yara kim öldürdü?

İtalya'da 2010'da 13 yaşındaki Yara Gambirasio'nun cinayet davası, 5 yıl sonra polisiye romanlara ilham verecek yöntemle çözüldü: Katil, DNA örneğiyle bulunan ilk şüphelinin gayrimeşru oğlu çıktı!

Girdap olayı gerçek mi?

İntihar eylemcisi bir gencin gerçek yaşamını konu alan Girdap adlı film 21 Mart'ta gösterime girecek. Terörle mücadele ekiplerinin danışmanlık yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destek verdiği filmin başrol oyuncusu Ozan Bilen 'Yeleği giyip giderken gerçekten patlayacağımı düşünüyordum' diyor.
The Million Dollar Code gerçek mi?
Gerçek olaylara dayanan bu mini dizi, görünüşte yenilmez bir rakibe karşı bir savaşta Google Earth algoritmasının mucitleri olarak hakları için mahkemeye giden iki Alman bilgisayar öncüsünün inanılmaz hikayesini anlatıyor.
Benim adım yara gerçek hikaye mi?
gerçek hikayeden uyarlanmış netflix filmi. film italyanca, yaklaşık 1 saat 40 dakika. 13 yaşındaki bir kızın kaybolması neticesinde savcının soruşturmayı ele alış biçimini ve olayı aydınlatmak için ne gibi yöntemlere başvurduklarını anlatıyor.

Benim adım yara gerçek hikayesi nedir?

Benim Adım Yara, İtalya'nın küçük bir kasanasında öldürülen Yara Gambirasio'nun gerçek hikayesini konu ediyor. Küçük kızın öldürülmesi, kasabada şok etkisi yaratır. Azimli bir savcı olan Letizia Ruggeri, suçluyu adalete teslim etmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Girdap filmi kaç yılında çekildi?

Girdap – film 2008 – Beyazperde.com.
Billion Dollar Code gerçek mi?
Conversation. 📌"The Billion Dollar Code" adlı mini diziyi izlemenizi tavsiye ederim. Konusu, Google Earth'ün asıl mucitlerini, algoritmasını kimlere borçlu olduğunu anlatan gerçek bir yaşam öyküsüne dayanıyor…
The Billion Dollar Code neyi anlatıyor?
1990'ların Berlini'nde bir sanatçı ile bir hacker dünyayı görmenin yeni bir yolunu keşfeder. Yıllar sonra Google'a patent ihlali davası açmak için tekrar buluşurlar. Canınız neyi isterse izleyin.
Azimli bir savcı, ortadan kaybolan 13 yaşındaki bir gencin davasını saplantı hâline getirir ve bu gizemi çözmek için her yolu dener. Gerçek bir olaydan uyarlandı. Canınız neyi isterse izleyin. Gerçek bir öyküden uyarlanan bu karanlık dramayı ödüllü yönetmen Marco Tullio Giordana ("The Best of Youth") yönetti.
Orphan: First Kill – film 2021 – Beyazperde.com.

Merkantilizm gunumuzde devam ediyor mu?

1 ppm nasil hesaplanir?

1. Konular

1. 1.282.188
  2. Mesajlar

1. 1.681.716
  3. Kullanıcılar

1. 31.998
  4. Son üye

Geri
Üst Alt