Modoratör
Yeni Üye
Benim doğum günüm nasıl?
Birçok örnekte görülen "doğumgünü" gibi yazımlar ise imla hatasıdır. Türk Dil Kurumu'na göre kelimenin doğru yazımı "doğum günü"dür.
Nisa'nın doğum günü ne zaman?
Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı.
Okey Google doğum günü ne zaman?
Okey Google doğum günü ne zaman?
Arama motoru devi Google, 4 Eylül 1998 tarihinde kuruldu ancak doğum günlerini 27 Eylül'de kutlamaktadır. Bunun sebebi ise, Google'ın 27 Eylül 2005 tarihinde rekor index sayısına ulaşması. İşte Google'ın kendi yaş gününe özel tasarladığı doodle olan "Google Doğum Günü" hakkında detaylar…
Ahmet Kaya doğum günü ne zaman?
28 Ekim 1957Ahmet Kaya / Doğum tarihi
40 doğum günü nasıl yazılır?
işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Doğumgünü şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Doğum günü şeklinde olmalıdır.
Annecim mi anneciğim mi?
Annecim mi anneciğim mi?
anneciğim, babacığım, ablacığım (annecim, babacım, ablacım) olarak kullanıldığında sevecenlik katan, tuğbacığım, pelinciğim, keremciğim, meteciğim (tuğbacım, pelincim, keremcim, metecim) olarak kullanıldığında ise günümüzde genellikle trip anlamına gelen, insanı geren veya farklı durumlarda daha resmi bir samimiyet …
Gerçek doğum tarihini nasıl öğrenebilirim?
Doğum saatinizi öğrenmek için e-Devlet'le CİMER'e giriş yapın. e-Devlet şifrenizi bilmiyorsanız, CİMER'in giriş sayfasındaki bilgileri doldurarak devam edebilirsiniz. Ekrana gelen başvuru sayfasının en üstünde yer alan "Bilgi Edinme Hakkı" kutucuğunu işaretleyin. Gerekli alanları doldurduktan sonra ileri tuşuna basın.
Bugün hamile kalsam ne zaman doğum yaparım?
Bu yöntemde anne adayının ilk adet günü baz alınır ve bu tarih 7 gün ileri atılır. Ardından da üç ay geri giderek yaklaşık doğum yapılacak tarihe ulaşılır. Yani hamile kadının son adetinin ilk günü 1 Aralık ise, buna 7 ekleriz, dolayısıyla 8 Aralık tarihini baz alırız.
Doğum gününü kutlayan kıza ne yazılır?
Doğum gününü kutlayan kıza ne yazılır?
Adımlar
- Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim! Harika zaman geçiriyorum!
- Bir adam. Bir doğum günü. Çok sayıda harika doğum günü mesajı.

- BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM, O YÜZDEN BÜYÜK HARFLERLE YAZMAM GEREK. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim!
- Daha çok fikir almak için örnek cevaplar bölümüne göz at.