Son Konular

Benim Hayatim dizisi yayindan kaldirildi mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Benim Hayatım dizisi yayından kaldırıldı mı?

BENİM HAYATIM DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR? Genel yönetmenliğini Onur Tan'ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak'ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete'nin kaleme aldığı Benim Hayatım dizisinden final haberi geldi. Benim Hayatım dizisi Aralık ayında final yapacak.

Benim Hayatım hangi günler?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni projesi olan Benim Hayatım dizisi Star TV'de pazar saat 20.00'da izleyici karşısına geçiyor.

Benim Hayatım neden yok?

Star TV'de her pazar akşamı saat 20.00'de ekranlara gelen ve bir süredir reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde dizinin yayın günü flaş bir kararla perşembe günü olarak değiştirilmişti.

Benim Hayatım kaç bölüm oynadı?

Benim Hayatım kaç bölüm oynadı?
Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak paylaşmaktadır. Dizi, 9 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan 6. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Benim Hayatım son bolum ne zaman?

Benim Hayatım son bolum ne zaman?
Pazar gününden perşembe gününe geçen Benim Hayatım dizisi, reytinglerde beklediği ilgiyi yine yakalayamadı. Bunun üzerine hikayesini kısaltan Benim Hayatım dizisi, 9 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlanan bölümü ile seyircisine ve ekranlara veda etti.

Sana söz Hangi Gün Oynuyor?

Sana Söz her Salı günü akşam saat 20:00 'da Star TV'de yayınlanıyor.

Misafir final mi?

Perşembe akşamları ekrana gelen Misafir dizisi 9 Aralık'ta yayınlanacak bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek. "Misafir"de; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi işleniyor.

Misafir neden final yaptı?

Yayın ömrü kısa süren Misafir dizisi 5. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin final kararını Gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu. Dizinin final kararı ardında reytingler olduğu belirtildi.

Benim Hayatım kaçıncı bölümde final?

Benim Hayatım kaçıncı bölümde final?
Benim Hayatım 6. Bölüm (Final) Full HD izle | Star TV.

Benim Hayatım 7 bölüm ne zaman?

Benim Hayatım 7 bölüm ne zaman?
Bölüm 11 Aralık 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ. Star TV ekranlarından sezona başlayan Benim Hayatım dizisi, geçtiğimiz hafta seyircisinin karşısına bir sürpriz ile çıktı. Seyircisini şoke eden Benim Hayatım dizisi, son bölümünü yayınlamasının ardından aldığı final kararının arkasındaki nedeni merak ettirmeye başladı.

Misafir Final olacak mı?

İşte Misafir dizisi final tarihi… Fox TV'nin yeni dizisi Misafir'den beklenmeyen bir final kararı geldi. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Misafir düşük reytingler nedeniyle final yapacak.

Misafir final ne zaman?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı Misafir dizisi 5. bölümde ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü 9 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Evet, Benim Hayatım dizisi Aralık ayında final yapacak. Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın paylaştığı dizi, 9 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan 6. bölümüyle final yaparak sona erdi. Dizinin yayın günü Pazar'dan Perşembe'ye geçirilmiş olsa da beklediği ilgiyi yakalayamayarak final kararı aldı. Benim Hayatım dizisinden sonra ise Misafir dizisi de düşük reytingler sebebiyle 9 Aralık'ta 5. bölümüyle ekrana veda edecek. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Misafir dizisi de bir süre sonra final yapmış olacak.

Steam Deck kac TL olacak?

Cybertruck kac dolar?

1. Konular

1. 1.262.185
  2. Mesajlar

1. 1.658.598
  3. Kullanıcılar

1. 31.254
  4. Son üye

Geri
Üst Alt