Son Konular

Benle oynamak kanser yapar mi?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.719
Meslek
Webmaster

Benle oynamak kanser yapar mı?

Benlerin koparılmasının veya cerrahi müdahale sonrasında alınmasının kanser oluşumu ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.

Et beni koparmak tehlikeli mi?

Kendi başına koparma işlemi küçük et beni için sorun oluşturmayabilir ancak büyük et benlerinin koparılması ciddi kanamaya yol açabilir. Et beninin koparıldığı bölgenin bakımı iyi yapılmazsa ilgili bölge enfeksiyon kapabilir.
Beni kesersek ne olur?
Hatta doktorlar da beni incelemek için keserek parça alırlar; dolayısıyla kesmenin, yolmanın, parçalamanın benin kansere dönüşmesiyle doğrudan alakası bulunmuyor; ancak enfeksiyonel hastalıklardan ötürü yine de tavsiye edilmiyor.
Et beni kansere dönüşür mü?
Renk, şekil ve boyut olarak değişiklik gösterir. Ben oluşumunun en önemli nedeni kalıtımsal özelliklerdir. Açık tenli, renkli gözlü, açık renkli saçlı kişilerde ve güneşte kolay yanabilen cilt tiplerinde daha yaygın olarak görülebilmektedir. Çoğu iyi huyludur, yani kanserli değildir.

Cilt kanseri lekeleri nasıl olur?

Vücudun herhangi bir yerinde görülebilen bu kanser türü, genellikle siyah ya da kahverengi lekeler şeklinde kendini gösterir. Bunun yanı sıra, mavi ya da pembemsi lekeler de görülebilir.

Et beni kaç günde düşer?

ortalama 2 gün içinde kuruyup ölüyor.
Et beni koparsa ne yapmalıyız?
Et beni koparma işlemi gerçekleştiğinde çeşitli enfeksiyonel sağlık sorunlarını da meydana getirebilir. Et benini koparmak, et benini yolmak tehlikeli hastalıkları beraberinde getirebilir. Et beni hastanede steril ortamda doktorlar tarafından alınmalıdır.
Küçük benler tehlikeli mi?
Sonradan çıkan ve özellikle değişik şekil ve renklerde olan benler cilt kanseri habercisi olabilir. Çoğu zaman zararsız olan benler ve özellikle et benleri, bazı insanlar tarafından estatik olarak rahatsız edici bir görüntü oluşturduğu için lazerle aldırılabiliyor.
Öncelikle bir pamuğun üzerine elma sirkesi damlatılır. Elma sirkesi damlatılan pamuk et beninin üzerine konulur. Bandajla sarılan pamuk bir gece bekletilir. Bu işlem et beni düşene kadar uygulanır.
Kanserli Ben Alınırsa Ne Olur? Ben aldırmak kansere kesinlikle neden olmaz. Hatta lezyonun alınması ileride oluşabilecek kanseri kesin olarak engellemiş olur. Kanserli benlerin alınması ise herhangi bir sorun yaratmaz.
Cilt kanseri olduğunu nasıl anlarım?
doku sınırlarının düzensiz, girintili çıkıntılı ve pürüzlü olması, lezyonda birden fazla renk veya renk tonunun bulunması, lezyon çapının 5 mm'den daha büyük olması, belli bir zamanda lezyonun renginde veya şeklinde değişiklik meydana gelmesi şeklinde sıralanabilir.

Pirinc unu yerine misir unu olur mu?

Vicks tirnak mantarini iyilestirir mi?

1. Konular

1. 1.282.554
  2. Mesajlar

1. 1.682.769
  3. Kullanıcılar

1. 32.088
  4. Son üye

Geri
Üst Alt