Modoratör
Yeni Üye
BergHOFF nasıl bir marka?
ikea kadar olmasa da, kuzey avrupa piyasasında söz sahibi bir mobilya markası. tencere, tava takımları ve mutfak gereçleri konusunda üst sınıf bir marka. her şeyi yapıyorlar ve ultra pahalı. bir sarımsak sıkıcısı dahil 50-60tl civarlarından satılabiliyor.
BergHOFF bıçak seti hangi ülkenin?
Belçika'nın züccaciye ve mutfak sektöründe dünyaca ünlü firması BergHOFF, 60 ülkeden sonra bin 500 ürünüyle Türkiye pazarında.
BergHOFF tencere nerede üretiliyor?
BergHOFF tencere nerede üretiliyor?
1964 yılından beri mutfak ve züccaciye sektöründe üretim yapan sektöründe dünyaca ünlü firması BergHOFF, 60'dan fazla ülkede ikibine yakın ürüne sahip Belçika merkezli firmasıdır.
Leggno hangi ülke?
Türkiye'nin "global" yaşam ürünleri markası… Sektöründe 35 yılı aşkın tecrübe kazanmış, geniş vizyonlu uzmanların kurduğu Leggno, tasarımları, teknolojisi, fonksiyonelliği ve özellikle çevreye yönelik duyarlı üretim süreçleriyle hayatınıza "yeni"liği ve "iyi"liği getiriyor.
Zyliss ne malı?
1951'den bu yana, Zyliss dünya çapında tüketicilerin artan ihtiyacını karşılamak için İsviçre'de mutfak aletleri üretmektedir. Uluslararası itibarını; tasarımı, kalitesi, fonksiyonelliği ve dayanıklılığından alır. Her Zyliss mutfak aracının arkasında "zevk için tasarım" prensibi vardır.
Emsan ne demek?
Emsan ne demek?
kısaca emaye sanayi. karaca'nın satın almasından sonra yeni reklamlarıyla ekranda boy gösteren marka.
Emsan ve Karaca aynı marka mı?
Karaca 2008'de Emsan'ı aldı. 2012'de Karaca Home kuruldu. 2014'te Jumbo markası da Karaca ailesine katıldı. Son olarak da Alman Weimar markasını satın aldık."
Emsan Türk malı mı?
2008 yılında Karaca Zücaciye tarafından satın alındı. Emsan Türkiye'de 23 farklı üreticide belirttiği kriterlerine göre üretim yaptırıyor. Ürünlerin tasarımlarını kendi bünyesinde yapıyor ve yüzde 80'i Türkiye'de üretiliyor.
Emsan nasıl bir marka?
Emsan nasıl bir marka?
Emsan Mutfak, 1971 yılında kurulmuş olan bir mutfak ve ev gereçleri markası olarak bilinmektedir. Bir emaye atölyesi olarak faaliyete başlayan Emsan, kurulduğu günden bugüne sürekli olarak kendini geliştirerek daha kaliteli, daha şık ve daha yenilikçi olmayı hedeflemiştir.
Emsan hangi marka?
Emsan Mutfak Gereçleri A.Ş., 1971 yılında kuruldu. 2008 yılında Karaca Zücaciye tarafından satın alındı. Emsan Türkiye'de 23 farklı üreticide belirttiği kriterlerine göre üretim yaptırıyor. Ürünlerin tasarımlarını kendi bünyesinde yapıyor ve yüzde 80'i Türkiye'de üretiliyor.
Emsan markası kime ait?
Mutfak ve sofra sektöründe bir dönemin efsane markası Emsan, küllerinden doğuyor. 1994 yılında kriz nedeniyle zorda kalan marka 2007 yılında Karaca tarafından satın alındı.
Karaca ve Emsan Aynı mi?
Karaca ve Emsan Aynı mi?