Berksan hayatı kısaca

Yaren ve Blue

Akvaryumlu Araba

Credits
1.261.106
Berksan kendi ağzından kısa biyografisi
1979 Ankara doğumluyum Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladım Babamın müziğe olan ilgimi keşfetmesiyle, Ankara radyo evinin açtığı bir sınavla Türk sanat müziği çocuk korosuna girdim Özgen Gürbüz yönetiminde beş yıl çocuk korosunda çalışmalarımı sürdürdüm sonradan Tuncay Yalın'dan şan dersleri almaya devam ettim Solo olarak ilk sahne deneyimimi Ankara'da Cabare adlı gece clup da yaşadım Birkaç yıl sonra yine aynı clup da açlık üzerine sahneye çıktım Ve İstanbul'a dürüst yola çıktım
*

1979 yılında Ankara'da doğan Berksan, müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başlamıştır. Babasının müziğe olan ilgisini fark etmesi üzerine, Ankara Radyo Evi'nin açtığı sınavı kazanarak Türk sanat müziği çocuk korosuna katılmıştır. Özgen Gürbüz'ün yönetiminde beş yıl boyunca çocuk korosuyla çalışmalarını sürdüren Berksan, daha sonra Tuncay Yalın'dan şan dersleri almaya başlamıştır. Solo kariyerine adım atarken ilk sahne deneyimini Ankara'da bulunan Cabare adlı gece kulübünde yaşamıştır. Bir süre sonra yine aynı kulüpte sahneye çıkan Berksan, İstanbul'a doğru yolculuğa çıkmıştır.

Yaren ve Blue

Akvaryumlu Araba

1. Konular

1. 1.283.041
  2. Mesajlar

1. 1.684.485
  3. Kullanıcılar

1. 32.318
  4. Son üye

Geri
Üst Alt