Son Konular

Berna Laçin hastaneye kaldırıldı: Hazmedemiyorum demiştim...

Credits
1.238.246
hazmedemiyorum-demistim-d86w_cover.jpg

CHP'de Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için oy verme işlemi saat 08.00'de başladı. Ekrem İmamoğlu hakkındaki tutuklama kararı sonrası yurttaşlar sandıklara akın ederken, sanatçı Berna Laçin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından durumunun iyi olmadığını belirten Laçin, hastaneden çıktıktan sonra oy kullanacağını söyledi.

CHP'de tek adayın Ekrem İmamoğlu olduğu Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için oy verme işlemi, saat 08.00 itibarıyla başladı. İmamoğlu hakkındaki tutuklama kararı sonrası yurttaş, sandığa akın etti.
Oy verme işlemleri devam ederken, sanatçı Berna Laçin, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, durumunun iyi olmadığını belirterek, "Arkadaşlar bende durum bu (Hazmedemiyorum demiştim)" ifadelerini kullandı.
Sandık başında bekleyenlerden oy verme saatlerinin uzayıp uzamadığını sormasını isteyen Laçin, hastaneden çıkınca oy vermeye gideceğini belirterek, en yakın sandık yerini sordu.
Arkadaşlar bende durum bu(Hazmedemiyorum demiştim )Sandık saatlerinin uzama durumu var mı bir sorabilir mi sırada olanlar ?Serum bitti mi gidicem de Memorial hastanene yakını nerede var ?pic.twitter.com/lhJWeTugHr

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Sanatçı Berna Laçin'ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberini aldım. Durumuyla ilgili endişe verici bir durum olduğunu belirtmiş. Kendisi hastaneden çıktıktan sonra oy kullanacağını söylemiş. Bu süreçte sağlık durumuyla ilgili en önemli şeyin iyi olması olduğunu ifade etmek isterim.

CHP'de tek aday olarak Ekrem İmamoğlu'nun bulunduğu Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçiminde oy verme işlemi başlamış. Yurttaşlar, İmamoğlu hakkındaki tutuklama kararı sonrasında sandıklara akın etmişler. Tek aday olduğu için ön seçimin sonucu merakla bekleniyor.

Berna Laçin'in hastaneye kaldırılması ve durumuyla ilgili endişe verici paylaşımlar yapması insanları daha da tedirgin edebilir. Sağlık her şeyden önemli olduğu için Laçin'in en kısa sürede doğru teşhis ve tedaviyle sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Eğer haberle ilgili gelişmeler olursa paylaşmaktan mutluluk duyarım.

SPK'dan Borsa İstanbul için 3 yeni karar

Merkez Bankası'ndan kritik toplantı