T
theking
Guest
Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
1 adet karnabahar
Beşamel sos:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı süt
1 çimdik tuz
Üzeri için:
Kaşar peynir
Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı
Birinci evvel karnabaharları doğrayın. Sonra haşlayın.
Beşamel sosunu hazırlayın, kaşar peyniri rendeleyin.
Karnabaharları borcama alın, üzerine beşamel sosu dökün.
Üzerine kaşar peynirini gezdirin 250 derecede üzeri kızarana kadar bekletin.
Afiyet olsun.
1 adet karnabahar
Beşamel sos:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı süt
1 çimdik tuz
Üzeri için:
Kaşar peynir
Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı
Birinci evvel karnabaharları doğrayın. Sonra haşlayın.
Beşamel sosunu hazırlayın, kaşar peyniri rendeleyin.
Karnabaharları borcama alın, üzerine beşamel sosu dökün.
Üzerine kaşar peynirini gezdirin 250 derecede üzeri kızarana kadar bekletin.
Afiyet olsun.