haberci
Efsanevi Üye
Beşiktaş Kulübü, milli futbolcu Orkun Kökçü için Dolmabahçe Sarayı'nda özel bir tören düzenledi. Tören, futbolcunun Beşiktaş'a transferini kutlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Beşiktaş, genç yetenek Orkun Kökçü'nün transferini kutlamak için Dolmabahçe Sarayı'nda özel bir tören düzenledi. Törene, Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve basın mensuplarının yanı sıra birçok davetli katıldı. Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, Orkun Kökçü'nün Beşiktaş ailesine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Törende konuşan Orkun Kökçü, Beşiktaş forması giymekten büyük onur duyduğunu ifade etti. Kökçü, "Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak benim için bir hayaldi. Bu hayali gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyum ve sahada elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum," dedi. Genç futbolcu, Beşiktaş taraftarının desteğiyle daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediğini söyledi.
Tören, Orkun Kökçü'nün Beşiktaş formasıyla basına poz vermesi ve imza töreniyle sona erdi. Bu transferin, Beşiktaş'ın gelecek planlamasında önemli bir adım olarak değerlendirildiği belirtiliyor. Orkun Kökçü'nün, Beşiktaş'ın orta saha hattına dinamizm ve yaratıcılık katması bekleniyor.
Orkun Kökçü'nün Beşiktaş'a transferi, futbol camiasında yankı uyandırırken, taraftarlar da sosyal medyada genç oyuncuya olan desteklerini dile getirdiler. Bu transferin, Süper Lig'de dengeleri nasıl etkileyeceği ise merakla bekleniyor.