haberci
Meraklı Üye

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtkabir'i ziyaret etti.
Başkan Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk'ün anıt mezara çelenk bırakarak ve saygı duruşunda bulunarak Anıtkabir'i ziyaret ettiler.
Serdal Adalı, Misak-ı Milli Kulesi'nde bulunan Anıtkabir Özel Defteri'ne şu satırları yazdı:
"Saygıdeğer Gazi Mustafa Kemal Atatürk,
Türk milletinin özgürlük ve ilerleme mücadelesinin sembolü olan sonsuz yatış yerinizde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü adına bulunmaktan büyük bir gurur ve onur duyuyorum.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, Cumhuriyet'in değerlerine ve ilkelerine her zaman bağlı kalacağımızı ve gençlerimizi sizin izinden ayırmayacağımıza, ahlaklı, vatansever ve bilinçli bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.
Sporun birleştirici ve yükseltici gücünü, Beşiktaş'ın gururlu tarihinden ilham alarak adalet, eşitlik ve kardeşlik ilkelerini yüceltmeye devam edeceğiz.
'Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' ilkesini benimseyerek, saha içinde ve dışında fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme kararlılığımızı sürdüreceğiz.
Senin anını her zaman minnetle anıyor ve büyük bir bağlılıkla selamlıyoruz."
Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerinin sonunda Anıtkabir Komutanı Albay Yaşar Karaoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Başkan Adalı, Karaoğlu'na ismi yazılı özel bir Beşiktaş forması hediye etti. - İSTANBUL