Son Konular

Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Dudak uçuklatan rakam...

haberci

New member

Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Dudak uçuklatan rakam...

Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda Siyah-Beyazlı kulübün toplam borcu açıklandı.
kapak_besiktasin-toplam-borcu-aciklandi-dudak-ucuklatan-rakam-822083.jpg

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) 2025 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu üyeleri,Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve divan kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Siyah-Beyazlı kulübün toplam borcu açıklandı.
Beşiktaş'ın borcu 16 milyar 463 milyon 665 bin 972 TL olarak açıklandı.
Beşiktaş'ın borcu 16 milyar 463 milyon 665 bin 972 TL olarak açıklandı.

TEVFİK YAMANTÜRK CAMİADAN ÖZÜR DİLEDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tevfik Yamantürk, bir önceki toplantıda Hasan Arat'la yaşadıkları nedeniyle camiadan özür diledi.
Hasan Arat'a attığı yumrukla gündeme oturan Yamantürk,"Benim o fotoğrafın içinde olmamam lazımdı. Kalpten özür diliyorum, kabul edin lütfen. Özrü camiamdan diliyorum, malum şahıstan değil"dedi.
"Benim o fotoğrafın içinde olmamam lazımdı. Kalpten özür diliyorum, kabul edin lütfen. Özrü camiamdan diliyorum, malum şahıstan değil"

Beşiktaş'ın 2025 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda öne çıkan başlıklar şöyle:

• Toplantı yeri ve katılımcılar
– İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
– Başkan Serdal Adalı, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve divan üyeleri hazır bulundu.

• Kulübün toplam borcu
– Açıklanan rakam: 16.463.665.972 TL

• Tevfik Yamantürk'ün özrü
– Önceki toplantıda Hasan Arat'a attığı yumruk görüntüsü nedeniyle camiadan kalpten özür diledi.
– "O fotoğrafın içinde olmamam lazımdı. Özrümü camiamdan, malum şahıstan değil camiadan diliyorum" dedi.

Geri
Üst Alt