haberci
Efsanevi Üye

Beşiktaş Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda Beşiktaş Kulübü'ne ait çeşitli maddelerin görüşüldüğü olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Fulya Akaryakıt istasyonu ve Aşçıoğlu İnşaat ile ilgili maddeler reddedilirken, Dikilitaş projesi de dahil olmak üzere diğer maddeler oy çokluğuyla kabul edildi.
Serdal Adalı başkanlığındaki yönetim kuruluna, kulübe ait taşınmazlarla ilgili projeler, BJK Plaza'nın kiralanması, borsadaki halka açıklık oranı, yeni gayrimenkul yatırımları ve kira sözleşmelerinin uzatılmasıyla ilgili yetki verilmesi konusunda genel kurul üyelerinin oyları alındı.
Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ile imzalanan 'Kira Sözleşmesi Ek Uzatma Protokolü' ve Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. ile Uzlaşma Protokolü'nün imzalanmasına dair maddeler oy çokluğuyla reddedildi. Ancak, Dikilitaş projesi ve diğer maddeler oy çokluğuyla kabul edildi.
Genel kurulda alınan kararlar arasında, kulübe ait taşınmazlarla ilgili geniş kapsamlı tasarrufların yapılabilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi de yer alıyor. Bu kararlar arasında, yeni gayrimenkul yatırımları, kiralamalar, satışlar ve finansman sağlanması için gerekli işlemlerin yapılması da bulunuyor.
Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında, kulübün geleceğine dair önemli kararlar alındı. Yönetim kuruluna verilen yetkilerle birlikte, kulübün gayrimenkul projeleri ve yatırımları için yeni adımlar atılması öngörülüyor.