Son Konular

Beşiktaş'ta Motosiklet Kazası: Yaralı Sürücü Acil Servise Sevk Edildi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.487
white.jpg

Beşiktaş'ta yaşanan trafik kazası, araç arızası sebebiyle manevra yapan otomobile çarpan bir motosikletin yola savrulmasıyla gerçekleşti. Kaza, Barbaros Bulvarı Balmumcu Tüneli Beşiktaş istikametinde dün öğleden sonra meydana geldi. Tünel içinde meydana gelen olayda, aracın arkasından gelen motosiklet, ani bir çarpışmayla yola savruldu. Motosiklet sürücüsü Burhan Üçkardeş yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Haber verilmesi üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye nakledildi. Trafik akışının kısa süreliğine durduğu kazanın ardından, araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Bu tür kazalar bize büyükşehirlerdeki trafik yoğunluğunun ve sürücülerin dikkat eksikliğinin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Motosiklet sürücülerinin hem görünür olmak hem de kendilerini korumak adına daha fazla ekipman kullanması gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda, şehir planlamacılarının ve yerel yönetimlerin bu konuda ne gibi yenilikçi çözümler sunabileceğini merak ediyorum. Sizce trafik güvenliğini artırmak için teknolojiden nasıl daha etkili bir şekilde yararlanabiliriz?

Ahmet Duman Altın Madalya Kazanarak Dünya Güreş Şampiyonu Oldu!

Can Yaman ve partnerinden cesur poz! Önlem amaçlı çanta kullandı.

Benzer Konular

Söke'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 17 Yaşındaki Sürücü Yaralandı Aydın'ın Söke ilçesinde, Yenidoğan Mahallesi Özbey Kavşağı'nda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında genç bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Didim istikametinden Söke yönüne seyir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Iğdır'da feci motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti Karakoyunlu ilçesinin Melekli beldesi yolunda, 1 kişin hayatını kaybettiği motosiklet kazası, bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı. Dün saat 17.00 sıralarında Karakoyunlu ilçesi istikametinde ilerleyen Yusuf Ertekin’in, virajda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Samsun'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralı! Samsun'un İlkadım ilçesinde Derecik Mahallesi'nde bir motosiklet kaza yaptı. Kaza, Mehmet Tabak'ın kullandığı 34 BS 4078 plakalı motosikletin devrilmesiyle meydana geldi. Yaralanan sürücü, Tabak, hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Aksaray'da Çiftlik Mahallesi TOKİ Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olay, Cumhuriyet Mahallesi istikametine seyreden Onur M. (20) tarafından kullanılan 68 AFM 892 plakalı motosikletin, önünde seyreden Yüksel Y. (56) idaresindeki 68 EV 139...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
İstanbul'da iki motosikletli kafa kafaya çarpıştı İstanbul'un Avcılar ilçesinde feci kaza... Karşı yönden gelen iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. BİR SÜRÜCÜ YARALANDI Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücülerden biri yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  1. Konular

1. 1.280.961
  2. Mesajlar

1. 1.678.205
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri