📢 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🚀

📝 Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı bu anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere herkesin bayramı kutlu olsun!

📢 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🚀

📝 Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı bu anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere herkesin bayramı kutlu olsun!

Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında)

S

SoruCevap

Beşir Atalay 59. Hükümet - Erdoğan Hükümeti'nde ve öncesindeki 58. Hükümet - Gül Hükümeti'nde Devlet Bakanı (bağlı kurumları arasında DİE, TİKA, RTÜK, TRT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu) ve AKP Ankara milletvekillerindendir.

1947'de günümüzde Kırıkkale (il)'inde bulunan Keskin ilçesinin Armutlu köyünde doğmuştur.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, aynı okulda master ve doktora yapmıştır. Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi, DPT Sosyal Planlama Daire Başkanı, Marmara Üniversitesi öğretim üyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü, Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü sıfatlarını taşımaktadır. İngilizce bilir ve evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Üst Alt