- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.607
- Meslek
- Webmaster
Beyaz Fırın sahibi kim?
Dile kolay tam 180 yıl önce açılan Beyaz Fırın, beş kuşaktır Stoyanof Ailesi tarafından yönetiliyor. 1999 yılında bayrağı kızı Nathalie Stoyanof Suda'ya teslim eden Dimitri Stoyanof, hâlâ şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak katkılarına devam ediyor.
Yeşil Fırın sahibi kim?
Yeşil Fırın Pastanesi'nin sahibi Faruk Korkmaz'la oturduk ve başladık sohbete…
Bir fırının para kazanıyorum diyebilmesi için günlük minimum 2000 ekmek satması gerekir. Yukarıdaki maliyet kalemleri dikkate alındığında 2000 ekmek satan bir fırının aylık kazancı 20 Bin TL ile 30 Bin TL arasında olacaktır.
Beyaz fırının sahipleri nereli?
1800'lerin ortasında, o dönem Osmanlı toprakları olan Makedonya'nın Kastorya ilinde fırıncılık yapan ailem Stoyanof'ların, İstanbul'a gelerek Balat'a yerleşmesiyle başladı, hikayemiz. Büyük dedem Andon Stoyanof'un, Balat'ta açtığı simitçi dükkanı, Beyaz Fırın'ın beş nesillik hikayesinin doğduğu yer oldu.
Beyaz Fırın nereli?
Beyaz fırın'ın hikayesi, 1800'lerin ortasında, Balat'ta başladı. büyük dede kozma stoyanof'un ailesini geride bırakarak amcalarının yanına gelip yerleştiği balat'ta açtığı simitçi dükkanı, ardından yanına yerleşen ailesinin ve beyaz fırın'ın 5 nesillik hikayesinin doğduğu yer oldu.
Fırıncılar ne kadar maaş alıyor?
Firincilar, pastacilar ve şekerleme imalatçilari, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.183 ile ₺1.561 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺1.242 ile ₺1.751 arasındadır.
Beyaz Fırın kaç şubesi var?
1836'da temelleri atılan, bugün 8 şubesi ve 440 çalışanı ile hizmet veren Beyaz Fırın, yeni personel alımlarında o günlerden kalma bir geleneği halen uygulamaya devam ediyor.
EKMEK FIRINI İŞLETMECİLİĞİNDE YERİNE GETİRİLMESİ GEREKEN KRİTERLER : Kapalı alanı en az 300 m² olmalıdır. Üretim alanı en az 200 m² olmalıdır. Sosyal Tesis alanı en az 100 m² olmalıdır.