Son Konular

Beyaz Hüzünlerin Dansı

Credits
1.230.245
Bir rüzgardı esen, soğuk ve sessiz,
Kışın nefesiyle dolardı gece.
Ayazın kollarında titrerken herkes,
Yüreğimde bir özlem, tarifi imkansız.

Kar taneleri düşer, yıldız misali,
Her biri bir anı, eski ve taze.
Geçmişin izleriyle dolu bu rüya,
Bir masal fısıldar, beyaza bürünür.

Üşüyen ellerimde geçmişin sıcaklığı,
Yitip giden zamanın ince bir çizgisi.
Her nefes alışımda hasret, bir parça,
Dondurucu geceler, içimde saklı.

Kışın soğuk nefesi sarar dört yanı,
Beyaz örtü altında saklanmış umutlar.
Her düşen kar tanesi bir tatlı vedadır,
Kalbimde kalan izler, derin ve ağır.

Yağmurun Fısıldadığı Hikaye

Renklerle Fısıldayan Doğa

Benzer Konular

Ilkbaharın Nefesiyle Başlar Her Hayat Dallar uyanırken, tomurcuklar şarkı söyler, Yüreğimde açan çiçeklerin kokusu gelir. Rüzgar fısıldar içten, tatlı bir melodiyle, Doğa yeniden canlanır, sevinç dolu bir yürekle. Yazın Sıcak Kollarında Kaybolur Zaman Güneşin altın ışıkları, tenime dökülür...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
S
Her Biri Başka Bir Geceyarısı Dökülenler İlk gece... Bir çadırın tenhasında. Açıklığında bir göğün ve bir denizin kıyısında... 1 Sırtımı yere verip gökyüzünü seyredalarken ben Bir aydınlık görmeyi arzuladım pır pır eden uzak yıldızlarda Pür dikkat kesilmişim Dudağımda ezgilenen bir türküyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
S
Heves Şiirleri Heves İle İlgili Şiir Heves Aşk hevesini alınca gidecek Üzülmeyeceğim hiç Kaf dağının ardına uçacak nasılsa kırlangıçlar Kirpiğimde asılı iki damla yaş İkisi de benim sanacaklar Ama acırsa canın ben kadar bil ki sebebi var Bir gözüm sendin, bir gözüm ben İki kişilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
SoruCevap
S
S
Hürrem Sultan Şiirleri Sultan Hürreme Şiirler Şiir Hürrem Sultan Kanunî nin Hürrem Sultan' a aşkını anlatan Hürrem Sultana yazılmış çok güzel şiirler, dizeler... HÜRREM SULTAN Bu gördüğüm, sanki düştü Sayılı gün, çabuk geçti Yüreğime, hasret düştü Kızım yurda, uçtu gitti. Kısa rüzgar, gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771