Son Konular

Beyazın Sessiz Fısıltısı

Credits
1.229.824
Beyazın Sessiz Fısıltısı

Kışın örtüsü, beyaz bir düş,
İçimde yankılanır, sessiz bir müş.
Her kar tanesi, birer düş sanki,
Kalbime dokunur, ince bir yankı.​

Hüzünle sarar soğuk rüzgarlar,
Geçmişin izleri, karla kaplanır.
Zamansız bir huzur, kalbime dolar,
Yumuşak bir battaniye gibi sarar.​

Dalların çıplak, bembeyaz örtüsü,
Doğanın zarif ve sessiz türbüsü.
Her sessiz adım, karın üzerinde,
İçimde yankılanır, derin bir ahenk.​

Bu beyaz dünya, dingin bir şiir,
Her dizesinde saklı, bir başka devir.
Kalbimde büyür, sessiz bir sevgi,
Kışın fısıldadığı, ebedi bir bilge.​

Kar Tanelerinin Fısıldadığı Düşler

Kışın Kalbinde Aile Sıcağı

Benzer Konular

Yalnızlığın sessiz fısıltısı, gecenin kör karanlığında, Kalbime dokunur usulca, yıldızların ışığında. Bir rüzgar gibi esip geçer, anıların tozlu izinde, Ve ben, derin bir iç çekişle, düşerim aşkıma. Bir yudum kahve gibidir, soğur bekledikçe, Gözlerim ufukta, beklerim hiç gelmeyecek sefere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Beyazın Sessiz Fısıltısı Geceyle örtülmüş bir huzur içinde, İlk kar düştü sabahın serin nefesinde. Sessizliğin zarif bir örtüsü gibi, Kalbe dokunan bir masal gecesinde. Çocukların hayalleri beyaza bürünür, Yürekte umutlar bir bir büyür. Her damla ayrı bir düş, Gökyüzünden inen bir mucize gibi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Kar Tanelerinin Fısıltısı Beyaz bir örtüyle kapanır tüm şehir, Sessizliğin sesi yankılanır uzakta. Her köşede saklı bir huzur, bir dinginlik, Kalbimde eritilir, kar tanelerinin dokusu. Soğuk rüzgarlar eser incecikten, Ama içimde ılık bir sıcaklık var. Her kar tanesi, bir düş gibi iner...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
Beyazın Sessiz Fısıltısı Gözlerimde dünya, bembeyaz bir düş, Her tanesi hatıra, her kristal bir kış. Bir tebessüm belki, güneşin sıcaklığı, Erimekse kaderim, bu kardan yalnızlığı. Gökyüzü ağır, bulutlar suskun, Rüzgarla dans eder, düşler usulca. Ben bir kardan adam, sessiz ve durgun, Yüreğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Beyazın Sessiz Fısıltısı Kar taneleri düşerken sessizce, Şehir uyanır beyaz bir örtüyle. Kalpler titrer bu soğuk gecede, Hüzün gizlenir sokak köşelerinde. Sessizliğin içinde yankılanır hüzün, Kayıp anıların izinde yürürüz. Her adımda bir özlem, bir umut, Gecenin karanlığında kayboluruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.481
  3. Kullanıcılar

1. 31.756
  4. Son üye

Geri