S
SoruCevap
Guest
Biber Soslu Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler
500g tavuk göğsü
2 kırmızı biber
1 adet soğan
1 diş sarımsak
1 kutu domates süzme
1 yemek kaşığı domates salçası
400 ml krema
2 çay kaşığı nişasta( yarım bardak suda eritin)
Fesleğen
Biber Soslu Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Tavuk göğsünü bir tavada kızarana kadar kızartın.
Kızarmış tavuk göğsü çıkarın ve ayırın.
Birebir tavada evvel soğan ve sarımsağı kavurun, kırmızı biberi ekleyin ve hepsini birlikte kavurun.
Domates süzme sosunu ve kremayı ekleyin.
Son olarak sosu baharatlayım ve tavuk göğsünü tekrar tavaya koyun kaynamaya bırakın.
500g tavuk göğsü
2 kırmızı biber
1 adet soğan
1 diş sarımsak
1 kutu domates süzme
1 yemek kaşığı domates salçası
400 ml krema
2 çay kaşığı nişasta( yarım bardak suda eritin)
Fesleğen
Biber Soslu Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Tavuk göğsünü bir tavada kızarana kadar kızartın.
Kızarmış tavuk göğsü çıkarın ve ayırın.
Birebir tavada evvel soğan ve sarımsağı kavurun, kırmızı biberi ekleyin ve hepsini birlikte kavurun.
Domates süzme sosunu ve kremayı ekleyin.
Son olarak sosu baharatlayım ve tavuk göğsünü tekrar tavaya koyun kaynamaya bırakın.