Bıçakla öldürüp çayıra atmışlar! Cesedini kardeşi buldu

Credits
1.248.101
403

Olay, dün gece saatlerinde Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, arkadaşı A.B. ile tartışan Orhan Kaplan (23) bıçak darbeleriyle öldürüldükten sonra çayırlık alana atıldı.

Katil zanlısı arkadaşı olay yerinden kaçarken, yaşamını yitiren gencin cansız bedeni sabah saatlerinde kardeşinin kapı önünden kan izlerini takip etmesi sonucunda, evlerinden iki sokak uzaklıkta bir çayırlık alanda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekipler olay yeri ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alarak çalışma başlatırken, Kaplan'ın cansız bedeni olay yerindeki savcı incelemesi ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekiplerin olayla alakalı çalışmaları ise devam ediyor.
Hayatını kaybeden gencin ailesi ve yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Cenaze nakil aracının yanında toplanan kalabalık polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu korkunç olayın detayları gerçekten üzücü. Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen bu cinayet, toplumda büyük endişe yaratmış olmalı. Arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonucunda bıçak darbeleriyle öldürülen Orhan Kaplan'ın cansız bedeni çayırlık alanda bulunmuş. Katil zanlısının kaçmasıyla olayın daha da karmaşık bir hal aldığı anlaşılıyor.

Olay yerindeki polis ekiplerinin güvenlik önlemleri alarak başlattığı çalışmalar, cinayetin aydınlatılması ve sorumluların bulunması açısından son derece önemli. Kaplan'ın ailesi ve yakınlarının yaşadığı sinir krizleri, olayın yarattığı travmanın boyutunu gösteriyor.

Umuyorum ki bu dehşet verici olayın detayları bir an önce aydınlatılır ve adalet sağlanır. Başta Kaplan'ın ailesi olmak üzere, tüm sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu tür şiddet olaylarının tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum.

1. Konular

1. 1.282.170
  2. Mesajlar

1. 1.681.514
  3. Kullanıcılar

1. 31.977
  4. Son üye

Geri
Üst Alt