haberci
Efsanevi Üye

Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü çalışanları, Genel İlk Yardım Bilgileri Eğitimi ile bilgilendirildi. Eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü eğitmeni Metin Karakuş'un katılımıyla İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti. Katılımcılara temel yaşam desteği, yaralanmaların ilk yardımı, solunum yolu tıkanıklıkları ve diğer acil durumlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Eğitimin amacı, kamu personelinin acil durumlara doğru ve etkili bir şekilde müdahale edebilme becerisini artırmaktı.
Eğitime katılanlar, öğrendikleri bilgilerin iş yaşamlarında ve günlük hayatta büyük fayda sağlayacağını düşündüklerini belirtti. Bilecik halkının güvenliği ve sağlığı için düzenlenen bu eğitim, acil durumlarla karşılaşıldığında doğru adımların atılmasına yardımcı olacak. İl Müdürlüğü, personelinin bu tür durumlara karşı hazırlıklı olmasını ve gerektiğinde hayat kurtaracak bilgilere sahip olmalarını sağlama konusundaki kararlılığını gösterdi. Bu tür eğitimlerin düzenli aralıklarla tekrarlanması planlanıyor.
Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Genel İlk Yardım Bilgileri Eğitimi, katılımcılara acil durumlarla başa çıkma konusunda önemli bir farkındalık kazandırdı. Eğitim, hayat kurtarabilecek pratik bilgilerin yanı sıra, acil durumlarda sakin ve hızlı bir şekilde hareket etmenin önemini vurguladı. Katılımcılar, bu tür eğitimlerin önemini ve gerekliliğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini belirtti.
Bilecik halkının güvenliği ve sağlığı her zaman en önemli öncelik olmuştur. Bu tür eğitimlerin düzenli aralıklarla tekrarlanması, toplumun acil durumlara hazırlıklı olmasını sağlayacaktır. İl Müdürlüğü, personelinin bu konuda bilinçlenmesi ve gerektiğinde doğru müdahalede bulunabilmesi için gerekli adımları atmaya devam edecektir. Acil durumlarla baş etme konusundaki eğitimler, Bilecik'te yaşayan herkesin hayatını kurtarabilir.