"Bilecik'te Motor Kazalarını Önlemek İçin Pratik Eğitim Verilecek"

Credits
1.248.564
en-cok-motosiklet-kazasinin-yasandigi-bilecik-18772655_amp.jpg

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, son zamanlarda artan motosiklet kazalarına karşı önlem alınması amacıyla motosiklet sürücülerine özel bir eğitim düzenlendi. Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen uygulamalı eğitim, ilçedeki motosiklet sürücülerine yönelikti. Eğitim, kapalı pazaryeri otoparkında toplanan 60 sürücüyle gerçekleştirildi ve güvenli sürüş teknikleri üzerine detaylı bilgiler verildi.

Eğitim sırasında, motosiklet sürücülerine kurallara uymamanın olası kazaları nasıl tetikleyebileceği anlatıldı. Ayrıca, daha önce kaza geçiren Emirhan Küçük'ün yaşadığı deneyimler paylaşılıp diğer sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda farkındalık yaratılmaya çalışıldı.

Eğitim programının bir parçası olarak, motosiklet konvoyuyla ilçe genelinde bir tur atılarak geçmiş kazaların meydana geldiği noktalar incelendi. Bu sayede, sadece araçların değil yayaların da trafikteki güvenliği için gereken özenin altı çizildi.

Konvoy sonrasında, sürücülerin karşılaştığı sorunlar dinlendi ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı. Bilecik'teki motosiklet kazalarının azaltılması ve trafik güvenliğinin artırılması adına yapılan bu eğitim, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdı.

Tokat'ta Zirai Don Felaketi: Meyve Üretimi Tamamen Etkisiz!

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonu: Kaçak Hükümlü Yakalandı!

1. Konular

1. 1.282.194
  2. Mesajlar

1. 1.681.963
  3. Kullanıcılar

1. 32.012
  4. Son üye

Geri
Üst Alt