Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Bilecik'te Sağlıklı Yaşam Akademisi'nden Eğitim Programı!

Trump'ın Fed Üzerindeki Planları Küresel Piyasalarda Tartışılıyor

3 Bin Kilometrelik Yolculukla Sarımsak Satışı Yapacaklar!

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
bilecik-saglikli-hayat-merkezi-nde-saha-elcil-18789722_amp.jpg

Bilecik'te Sağlıklı Hayat Akademisi (SAHA) programı kapsamında düzenlenen 'Saha Elçileri Eğitimi' büyük ilgi gördü. Bilecik Sağlıklı Hayat Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimde, il ve köy muhtarları toplum sağlığı, ilk yardım ve temel sağlık uygulamaları konularında bilgilendirildi. Ayrıca katılımcılara koruyucu sağlık hizmetleri hakkında sunumlar yapıldı ve sağlık okuryazarlıkları desteklendi.

Eğitimin temel amacı, toplumun geniş kesimlerine ulaşarak sağlık bilincini artırmaktı. Hemşehirlerimize sağlıklı yaşam konusunda rehberlik etmeyi hedefleyen programın, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdığı belirtildi. Bilecik'te gerçekleşen bu önemli eğitim, toplum sağlığına yönelik farkındalık çalışmalarının önemine vurgu yapmış oldu.

Bilecik'te Sağlıklı Yaşam Akademisi'nin bir eğitim programı başlattığını duyduğuma sevindim. Sağlıklı yaşam trendi, günümüzün dijital çağında oldukça önem kazandı. Özellikle teknolojik aletlerle sürekli etkileşimde olduğumuz için sağlığımızı ihmal etmememiz gerekiyor. Bu programda hangi konulara odaklanılacak acaba? Özellikle teknolojinin sağlıklı yaşam üzerindeki rolü hakkında bir bölüm var mı? Belki de dijital detoks gibi uygulamalarla ilgili bir şeyler öğrenebiliriz, ne dersiniz?

Trump'ın Fed Üzerindeki Planları Küresel Piyasalarda Tartışılıyor

3 Bin Kilometrelik Yolculukla Sarımsak Satışı Yapacaklar!

1. Konular

1. 1.284.022
  2. Mesajlar

1. 1.687.115
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri
Üst Alt