Son Konular

Bilgi guvenligi Sertifikalari nelerdir?

49 3 trafik cezasi nedir?

Uclu ittifak grubu hangi ulkenin onculugunde olusturulmustur?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Puan 113
Çözümler 4
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Meslek
Webmaster
ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

Bilgi güvenliği Sertifikaları nelerdir?

Katılım Sertifikası : ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimi Sertifikası ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimi Sertifikası Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitim Sertifikası Risk Yönetimi Eğitimi Sertifikası

Güvenli sistem mühendisliğinde üç güvenlik boyutunu dikkate almak gerekir bunlar nelerdir?

Bu nedenle, kurum ağı, bilgi güvenliğinin üç temel prensibi olan gizlilik (confidentiality), bütünlük (integrity) ve erişilebilirlik (availability) kapsamında, içeriden veya dışarıdan gelebilecek tehditlerden korunmalıdır.
ISO 27001 nedir TSE?
Eğitimin Amacı: Bilgi Güvenliği temel kavramları, Risk Analizi ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistem Standardının on temel prensibinin yorumlanarak etkin bir bilgi güvenlik yönetim sisteminin oluşturulması çalışmalarına katkı sağlanmasıdır.
27001 temel amacı nedir?
ISO 27001, Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi bilginin güvenliğini sağlamak için yapılması gereken adımların tanımlandığı denetlenebilir uluslararası tek standarttır. Bilgi varlığının korunması için minimumda yapılması gerekli olan güvenlik önlemlerini belli bir çerçevede sunar.

ISO 45001 belgesi nedir?

ISO 45001 Nedir? İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi standardıdır. Standart, çalışanlara yönelik hastalık, yaralanma, kaza gibi işle ilgili riskleri belirlemeyi ve önleyici tedbirler yardımıyla bunlardan kaçınmayı amaçlamaktadır.

ISO 27001 standartları nelerdir?

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, şirketlerin finansal verilerini, fikri mülkiyetlerini ve hassas müşteri bilgilerini korumalarına yardımcı olan uluslararası bir çerçevedir. ISO 27001 sayesinde şirketler risklerini tanımlayabilir, gizli bilgileri konusundaki riskleri yönetebilir veya azaltabilir.
ISO 27001 belgesi nasıl alınır?
Birinci veya ikinci maddeye göre hareket eden kuruluşlar ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardına göre sistemi kurup dokümante ettikten sonra uygulamaları gerekmektedir. Sistem kurulup uygulanmalar ile ilgili kayıtlar oluştuktan sonra akredite olmuş ISO 27001 belgelendirme kuruluşlarına müracaat ederler.
Sistem güvenliği ne demek?
Bilgisayar güvenliği temel olarak bilgisayar sistemlerinin ve bilgilerin zarar, hırsızlık ve yetkisiz kullanıma karşı korunmasıdır. Bilgisayar sisteminizin yetkisiz kullanımını önleme ve algılama işlemidir.

49 3 trafik cezasi nedir?

Uclu ittifak grubu hangi ulkenin onculugunde olusturulmustur?

1. Konular

1. 1.284.264
  2. Mesajlar

1. 1.687.994
  3. Kullanıcılar

1. 32.667
  4. Son üye

Geri
Üst Alt