Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

Bilgisayar neden sarj olmaz HP?

KMSpico sisteme zarar verir mi?

4 lu pulluk fiyatlari ne kadar?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Puan 83
Çözümler 4
ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

Bilgisayar neden şarj olmaz HP?

Güç kablosunun bilgisayara ve AC adaptörüne güvenli bir şekilde bağlı olduğundan emin olun. Bilgisayarın AC adaptörü bağlantısı gevşekse konektör hasarlı olabilir ve konektörün onarılması gerekebilir. Daha fazla yardım için HP'ye ulaşın. Bilgisayar açıldığında güç düğmesinin veya güç ışığının yandığından emin olun.

HP laptop pil kalibrasyonu nasıl yapılır?

HP Support Assistant ile pili denetlemek ve kalibre etmek için aşağıdaki talimatları uygulayın:
- Windows'da HP Support Assistant öğesini aratıp açın.
- Dizüstü bilgisayarım sekmesini seçin ve Pil öğesine tıklayın.
- Pil denetimi gerçekleştir öğesine tıklayın.
- Pil denetimi tamamlanana kadar bekleyin.
HP Pavilion Laptop batarya nasıl çıkarılır?
Pilin çıkarılması
- Adım. Taban muhafazasını çıkarın.
- Adım. Pil kablosunu bulun.
- Adım. Pil kablosunu sistem kartının üzerindeki konektöründen çıkarın.
- Adım. Hoparlör kablosunu sistem kartındaki konektörden çıkarın.
- Adım. Hoparlör kablosunu pildeki yönlendirme sekmelerinden çıkarın.
- Adım.
- Adım.
Laptop batarya kalibrasyonu nasıl yapılır?
Dizüstü bilgisayarınız tamamen şarj olduğunda (% 100), şarj cihazının bağlantısını kesin. Akünün% 100'den% 0'a boşalmasına (deşarj olmasına) izin verin; otomatik olarak kapanana kadar. Şarj cihazını tekrar takın (şarj olurken sistemi açmayın). Tamamen şarj olduğunda, kalibrasyon işlemi tamamlanmıştır.

Pil nasıl kalibre edilir?

Android Telefonlarda Batarya Kalibrasyonu Android telefonlarda batarya kalibrasyon kodu *#0228# yıldız kare sıfır iki yirmi sekiz kare. (yazı ile yazan doğru) uss kodu ile yapılabilecek işlemlerden biridir.

Bilgisayarın pili nasıl çıkarılır?

Bilgisayarınızın çıkarılabilir bir bataryası varsa çentiklerini açarak çıkarabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızın çıkarılabilir bir bataryası yoksa teknik destek almanızı öneririm. Bataryası çıkarılabilir olmayan bilgisayarlarda batarya; genellikle kapağın iç kısmında, kasaya yapıştırılmış bir şekilde yer alıyor.
Pil kalibrasyonu nedir laptop?
Pilin% 100'den% 0'a boşalmasına (boşalmasına) izin verin; otomatik olarak kapanana kadar. Şarj cihazını yeniden bağlayın (şarj olurken sisteminizi başlatmayın). Tamamen şarj olduktan sonra kalibrasyon işlemi tamamlanır. Daha sonra şarj cihazını çıkarabilir ve sisteminizi yeniden başlatabilirsiniz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri