Son Konular

Bilinçli Tüketici Şiiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Bilinçli Tüketici Şiiri ve şarkı sözleri acil

Cevap: Bilinçli Alıcı Şiiri

Bilinçli Tüketici
Alışveriş yapmadan,
Fiyatlara bakarım
Kalitesiz malları,
Ellerimle anlarım

Gıda alacaksam,
Tarihine bakarım
Günü geçen malları
Bir bakışta anlarım

Bilinçli tüketiciğim
Reklamlara hiç kanmam
Damgasız ve tarihsiz,
Gıda asla almam

Müfit Aksakal *

S

Facebook Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı

S

ahşap boyomayla ilgili bilgi

Benzer Konular

• Soru Soru
Giriş Bilinçli tüketim, modern dünyada karşılaştığımız en önemli kavramlardan biri haline gelmiştir. İklim değişikliği, kaynakların tükenmesi ve çevresel bozulma gibi küresel sorunlar, tüketim alışkanlıklarımızı yeniden gözden geçirmemizi gerektiriyor. Bu makalede, bilinçli tüketimin neden...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Eylül Şiiri Kimin? sorusuna cevap arayanlar için, bu şiirin kimin olduğu hala bilinmemektedir. Eylül ayının doğal güzelliklerini anlatan bu şiir, birçok şair tarafından yazılmış olabilir. Ancak, şiirde kullanılan dil ve üslup incelendiğinde, bazı şairlerin daha öne çıktığı görülebilir. Edebiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Öneri Öneri
Bilinçli Tüketici Cümle, Bilinçli Alıcı ile ilgili Cümle Bilinçli Alıcı Cümleleri 1 Çocuklarınızı ve ailenizi bilinçli bir tüketici olarak yetiştiriniz 2 Satın aldığınız dirençli tüketim malları için Garanti Belgesi almayı ve onaylatmayı unutmayınız 3 Satıcıların yanıltıcı ve yanıltıcı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
S
  • Soru Soru
Bugün Pazar Kimin Şiiri? başlıklı şiir, Türk edebiyatının önemli bir eseridir. Şiirde pazar günü teması işlenirken, kimin şiiri olduğu belirsiz bırakılmıştır. Şairin düşüncelerini anlamak için okuyucuya şiirin içeriği üzerinden ipuçları verilir. Bu eserde, duygusal bir atmosfer yaratılarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Çoban Çeşmesi Şiiri, Türk edebiyatının önemli eserlerinden biridir. Bu şiirin yazarı hala tartışmalıdır. Çoban Çeşmesi Şiiri Kimin? sorusu üzerine birçok araştırma yapılmıştır. Bu şiirin kimin yazdığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Şiirde geçen temalar doğa, aşk ve insan ilişkileridir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.785
  3. Kullanıcılar

1. 31.864