Modoratör
Efsanevi Üye
Binance P2P cüzdanı nedir?
P2P alım satımlarda kullanıcı, tercih ettiği fiyatı, miktarı ve ödeme yöntemini belirleyip karşı tarafla doğrudan anlaşarak itibari para varlığını çevrimdışı şekilde alıp satar ve işlemi çevrimiçi şekilde onaylar. Kripto varlık, satıcı paranın kendisine ulaştığını onaylayana kadar Binance.com emanet cüzdanında kalır.
P2P Paramı nasıl alırım?
P2P Paramı nasıl alırım?
Binance.com adresindeki Binance hesabınıza giriş yapın.
- "Kripto Al" sekmesine tıklayın ve P2P alım satım arayüzüne girmek için "P2P Kripto Borsası"nı seçin.
- Satın alma sekmesinde "BTC"yi seçin.
- Miktarı girin, ödeme yöntemi olarak "banka transferi"ni seçin, ve "Hemen Al"a tıklayın.
P2P nerede kullanılır?
P2P nerede kullanılır?
P2P sistemler nerelerde kullanılır? P2P sistemlerinin kullanım alanları çok geniştir. Kaynak paylaşımı (işlemci, disk, bant genişliği vb.), cihazlar arası kolaborasyon(ortaklaşa bir iş halledilmesi) ve en yaygın kullanım şekli olan dosya paylaşımı P2P sistemlerinin kullanım amaçlarına örnek olarak verilebilir.
Binance P2P satışı nedir?
P2P alım satım nedir? P2P (Eşler Arası) alım satım, bazı bölgelerde C2C (Müşteriler Arası) alım satım olarak da bilinir. Bir P2P alım satımında, kullanıcı karşı taraf ile doğrudan muhatap olur; itibari para-varlık takasını çevrimdışı yapar ve işlemi çevrimiçi onaylar.
P2P satışı ne demek?
P2P satışı ne demek?
P2P(Peer-to-Peer) kelime anlamı ile eşten eşe demektir.Bitcoin ve Blockchain ağının temel özelliklerinden biri olan ve Peer-to-Peer'in kısaltması olan P2P, üçüncü bir kişi ya da kurumun onayına ihtiyaç duymadan, doğrudan kişiler arasında gerçekleştirilen işlemleri ifade etmek için kullanılan bir kavramdır.
P2P transfer nasıl yapılır?
P2P transfer nasıl yapılır?
Satın almak istediğiniz miktarı girin, bir ödeme yöntemi seçin ve "USDT Al" seçeneğine tıklayın. Parayı, ödeme süresi içinde satıcının belirttiği ödeme bilgileri esasında doğrudan satıcıya gönderin ve ardından "Transfer edildi, ileri" seçeneğine tıklayın. "Onayla" tuşuna tıklayarak ödemenizi onaylayın.
P2P açılımı nedir?
Peer-to-peer ya da P2P olarak tanımlanır. Peer eş, denk demektir. İki veya daha fazla istemci arasında veri paylaşmak için kullanılan bir ağ protokolüdür.
P2P satışı nedir?
P2P satışı nedir?
P2P (Eşler Arası) alım satım, bazı bölgelerde C2C (Müşteriler Arası) alım satım olarak da bilinir. Bir P2P alım satımında, kullanıcı karşı taraf ile doğrudan muhatap olur; itibari para-varlık takasını çevrimdışı yapar ve işlemi çevrimiçi onaylar.
P2P satisi nedir?
P2P satisi nedir?
P2P ödeme nedir?
Bitcoin de P2P ne demek?
Bitcoin de P2P ne demek?